Утре ще се окажа в София, но съм силно разпланиран по време и принципно не съм планирал да го гледам. Ако някой е бил предните години може ли да каже кога точно започва (10ч пише, но с формалната част или тя минава по-рано?) и колко горе-долу продължава, че сигурно ще е интересно да се види С-300 и Точка по-отблизо.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Military parade - Гергьовденския парад София 6 май 2016 година
Collapse
X
-
Sharana написа Виж мнениеУтре ще се окажа в София, но съм силно разпланиран по време и принципно не съм планирал да го гледам. Ако някой е бил предните години може ли да каже кога точно започва (10ч пише, но с формалната част или тя минава по-рано?) и колко горе-долу продължава, че сигурно ще е интересно да се види С-300 и Точка по-отблизо.
Люде, имайте предвид, че ще монтират рамки за проверка и джобене, та който иска да е на първи ред - два часа по-рано!"Я знаю, что после смерти на мою могилу нанесут кучу мусора. Но ветер Истории безжалостно развеет ее"
И. В. Сталин
Comment
-
piston написа Виж мнениеЛюде, имайте предвид, че ще монтират рамки за проверка и джобене, та който иска да е на първи ред - два часа по-рано!
Comment
-
Е пооплакнах окото с малко железа отблизо...
Eто малко картинки...
Ан-30 направи някаква много странна маневра преди да се появи над площада...
ПКМ качен на Котката
И въпрос: Какво е това? Отстрани на ракетата на Точка-та. За момент се замислих да не е оптическа част на астронавигационна система за насочване, но интернет казва, че ракетата е с инерциална система...
Comment
-
И на мен ми направи впечатление този окуляр, какво е?
Иначе, аз отидох на руската църква в 9:35 и място колкото щеш (народът тъкмо започваше да приижда), понеже съм достатъчно висок, не ми е проблем да виждам всичко от трети-четвърти ред. Пък и бях на ъгъла на Раковска, която тръгва нагоре, и си виждах всичко.
Приятно беше, но наистина половинвековни бангии, макар и пребоядисани и лъскани с нафта... Камионетките със С-125 бяха наистина допотопни, други машинарии бяха по-респектиращи.
Тия танкове нямат ли ДЗ никаква...?
Маршируващите не направиха особено добро впечатление - някои части го докарваха горе-долу (гвардейците и моряците), други бяха разпасана команда. Най-зле май бяха военната полиция, бетер орки."No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеИ на мен ми направи впечатление този окуляр, какво е?
"С правой стороны на КПО имеется иллюминатор (см. фото), через который осуществляется оптическая связь ГСП с приборами управления пусковой установки 9П129 или АКИМ 9В819."
Разработка дивизионного ракетного комплекса "Точка" была начата по Постановлению Совета министров от 4 марта 1968 года. Комплекс «Точка» предназначался для поражения точечных малоразмерных целей в
Dinain написа Виж мнениеПриятно беше, но наистина половинвековни бангии, макар и пребоядисани и лъскани с нафта... Камионетките със С-125 бяха наистина допотопни, други машинарии бяха по-респектиращи.
Dinain написа Виж мнениеТия танкове нямат ли ДЗ никаква...?Last edited by Super_Hornet; 06-05-2016, 16:32.
Comment
-
И на мен ми направи впечатление, че танковете нямаха ДЗ. И хеликоптерите, в частност Кугър нямаха онези блокове - НУРС или нещо такова - за поддръжка от въздуха, не че разбирам...но питам все пак."Какво ли толкова се е зачела тази свиня? - зачуди се докторът - Кое ли тъй яростно подчертава с молива?"
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеИ на мен ми направи впечатление този окуляр, какво е?
Това му е другата "част"
Comment
-
Super_Hornet написа Виж мнениеЕ, Кугър не е Ми-17. Нямат НУРС."Какво ли толкова се е зачела тази свиня? - зачуди се докторът - Кое ли тъй яростно подчертава с молива?"
Comment
-
Super_Hornet написа Виж мнениеПК."Какво ли толкова се е зачела тази свиня? - зачуди се докторът - Кое ли тъй яростно подчертава с молива?"
Comment
Comment