Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тактически велосипедизъм
Collapse
X
-
А кой от вас да се е велосипедирал на витоша 100? Ай да направим отбор, а?
Навил съм досега двама да участват в ултрамаратона за скороходци (с мен трима стават), ако иска някой бисеклитист тука също да се включи за състезанието по колоездене (там има две дисциплини - за скороходци и за колоездачи)? .... За юни 2016 година става въпрос.
аллаах акбарАнархист-Диктатор
-
Кухулин написа Виж мнениеИма различни видове кеф
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениепри такива температури се иска твърде сериозно опаковане за да говорим за кеф, и дори с маска пак ще се надишам със студен въздух. Сега кефа е да думнеш камината на макс и да гледаш студеното през прозореца...или пък някъде на спа да се топнеш в топла водичка и наоколо да вали снежец.
Снимките са супер!
Comment
-
В града няма условия...освен там където на мене ми трябва По парковете став ано таме голяма гмеж, и няма много интересни неща за зяпане, повечето девойки който крат/бягат твърде силно им личи защо го правят. А по планините е готино, и има интересни неща за хапване. Жената много обича, отделно има сума тревички които тя обича да бере. Даже специално и купихме кошница за да си ги събира.За съжаление планините близо до Шопландия не са толков априятни, а до Пампорово е далечко.
По морето също е готино, леки дрешки, хваща се тен, при подходяща скортс е прохладно. На Златни д акажем от пристанището до Журналист? жъп-жъп, и края на едната посока- рафи Но планината е по-приятна.
Comment
-
То ако е за манджа, на пазара в Долни Богров кви кюфтета праят, не е истина Ама работи само в неделя Горе на Кремиковския манастир също не са лоши кюфтетата, а и баира не е кой знае какъв. Иначе на Витоша, последно Кольо на Златните вареше много готина чорба от дива патица, но нещо му свършиха патките
Comment
-
Много зависи как се кара. Ако гориш 4000 килокалории на излизане, може и трябва да се яде всичко, що мърда. Но ако гориш по 400, не е много добре. Тогава наистина се получава тоя ефект.
Има един пич, Durianrider, заслужава си да го преслушаш, ако те интересува темата. Той чат-пат яде по 30 банана на ден, ама ги докарва до 8000 килокалории в педалите Разбира се, има стотици други системи.
Comment
Comment