Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 5
Collapse
X
-
pnp5q написа Виж мнениеАбсолютен закон на Мърфи: когато се опитваш да покажеш на някого как действат законите на Мърфи, те спират да работят.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеДали па не са машиниThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеНямам идея. Аз за хората писахThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Не можах да се сдържа Цялото е пълно с откачени сценки, но някъде около 7:20 има един индивид в автобусно депо, който заявява: "По принцип тук трябва да работят трезвеници, но при нас такива няма, при нас всички са нормални момчета." Туш.
И една снимка на надпис, за когото бях чувал, но не бях го виждал:
Last edited by messire Woland; 22-08-2015, 20:03.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеИма невероятни моменти. Примерно онази гъска дето навигираше с крак чавето по пешеходната пътека. А симпатягата с "нормалните момчета" трябва да основе религия.
Един колега ми показа една такава компилация на терминатори. Май точно в тази или някоя подобна имаше един полицай, който участваше пеш в преследване на два автомобила, като успя да догони единия. Терминатор някакъв.
"През зимата мъж се заблудил в гората. Върви и крещи:
- Помогнете ми, спасете ме!
Изведнъж чувства как някой го тупа по рамото. Обръща се - мечка.
- Защо не ми даваш да спя?
- Загубих се в гората!
- Е, защо крещиш?
- Ами, да ме чуе някой.
- Е, аз те чух. По-леко ли ти е сега?"Last edited by messire Woland; 22-08-2015, 23:50.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment