Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Майтапи ¹ 5
Collapse
X
-
Конкретния тип е много на място в тази тема. Занимава се с клипове в които заменя проектилите в патрони 12-ти калибър с всякакви идиотски предмети и след това се чуди защо туй чудо не ще да улучи, или ако улучи не прави нищо на мишената. Помня че беше изстрелвал фенерчета, батерии и пакети остриета от джобни ножчета, както и още стотици подобни изродщини, на които не съм обръщал внимание. Не съм сигурен дали някой може да го възприема сериозно и дали въобще има сериозни клипове.ValBo написа Виж мнениеЗа конкретният тип не знам, но по принцип, подобни типове е хубаво да държат оръжията си с изпилени мушки.
Много ще ги боли в противен случай...
Ето едно типично негово видео:
Last edited by Angelmr; 09-05-2016, 14:38.
Comment
-
Из днешния баш:
" - От робството на роботите ще ни спасят лелките от счетоводството!
Представете си - събуждате се на сутринта, излизате от убежището да се огледате и що да видите - Скайнет счупен, а отстрани леля Тотка вика: "Нищо не съм натискала!"
"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Да, забавно е да му гледаш клиповете, за това го пуснах в майтапи. А пича сериозни клипове има, но не по нашите тематики. Има друг канал където с жена му(също ветеринар и егати мацката) правят на улични кучета операции, които биха стрували десетки хиляди и ги изправят на крака. Бяха им докарали улично псе с два задни парализирани крака. За един месец и две операции и кученцето вече тичашеAngelmr написа Виж мнениеНе съм сигурен дали някой може да го възприема сериозно и дали въобще има сериозни клипове.
Той този не се взима насериозно и за това го харесват хорат. Това беше пародия на разни разнообразни дето хдята с по два пищова и имат в багажника на колата хиляда патрона и два АК. За да били "приготвени". Май конкретният клип е подигравка с небезизвестният Ерик (iraqveteran8888).ValBo написа Виж мнениеЗа конкретният тип не знам, но по принцип, подобни типове е хубаво да държат оръжията си с изпилени мушки.
Много ще ги боли в противен случай...This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Много ти благодаря, сега не мога да си я избия тази песен от главата до утре! Мен повече ми харесва "День Победы".Кухулин написа Виж мнениеПреди малко седях до паметника на Съветската армия, цоках бира и си свирках Союз нерушимъй. Йеее
Динайн, ти как празнуваш 9-ти май?Dinain написа Виж мнениеТова си е баш за евъргийна "Meanwhile in Russia".
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Dinain написа Виж мнениеСлагам елха с голяма светеща петолъчка в хола. Най-важното празник на годината!
This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment

Comment