Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Електрическите и безшофьорни коли
Collapse
X
-
Кухулин написа Виж мнениенякакъв естествен водоем.
Както и да е, темата беше за батерии, но е логично да засяга и други начини за съхраняване на енергия, не само електрохимически.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Nick написа Виж мнениеРазбира се, че не си срещал. Такава информация само би навредила на сензационността.
Comment
-
50% капацитет е лека и лажерна работа по балансиране поривите на вятъра, леееко,а батериите "гърмят" когато ги напънат да дадат много ток за кратко време
то теоретично трябва графика да има.
докато павец може да го напънеш колкото си исшак, на помпит енищо няма да им астане, времемто за реакция е друго обаче.
Comment
-
графика, а не само гола цифра. Понеже сред Ит тук е много модерно електрокар да се взима, за демонстрация на статус, та едо другарче ми се пенеше как мечтата му минавала 500 км...та гледах сайта...не 500 а 495....с 45 км /ч, при 20 градуса, та да не работи климата....иначе в нормална скорост на същата температура...70. 7 часа заряд. аз се замислих за баничарка за фирмата но катовидях заряда и цената и параметрите, смисъл йок, аз съм старомодел, по добре xj купе от щатите да си внеса а той статуса и в нета може да се види.
Comment
-
Не знам какво е що е, но явно добре им пасва на географията тази концепция.
Tesla is chosen to build another big battery in Australia after the first one proves impressive
На 400 км от първата.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеНе знам какво е що е, но явно добре им пасва на географията тази концепция.
Tesla is chosen to build another big battery in Australia after the first one proves impressive
На 400 км от първата.
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеС газови турбини дублират.
Comment
Comment