Имаме няколко теми в съответните раздели, където се пускат различни пропагандни и прочее плакати. Струва ми се добра идея да имаме и една по-обща и мястото и е в този раздел. Самият аз не събирам специално интересни плакати, така че по-скоро ще пускам връзки към подборките на lord_k (предимно за дизел-пънк общността), но е интересно да се споделят за хора, които не четат блога му.
Естествено, в темата има място за всякакви пропагандни/рекламни плакати, стига да смятате, че си струват. Лично за мен това означава общо взето миналия век и то повече първите му 5-6 десетилетия. Но всеки е свободен да пуска тук връзки към всякакви интересни подборки с плакати.
За начало на темата:
подборка плакати от испанската гражданска война (на lord_k)
колекция с британски военно-временни плакати (ВСВ - пак на lord_k
и, за завършек, няколко забавни преправяния на класически рекламни плакати от 30-те години в посока съвременни комиксови герои.
Естествено, в темата има място за всякакви пропагандни/рекламни плакати, стига да смятате, че си струват. Лично за мен това означава общо взето миналия век и то повече първите му 5-6 десетилетия. Но всеки е свободен да пуска тук връзки към всякакви интересни подборки с плакати.
За начало на темата:
подборка плакати от испанската гражданска война (на lord_k)
колекция с британски военно-временни плакати (ВСВ - пак на lord_k
и, за завършек, няколко забавни преправяния на класически рекламни плакати от 30-те години в посока съвременни комиксови герои.
Comment