Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предстоящи филми, трейлъри, коментари
Collapse
X
-
Да видим. Макар че като е от него, вероятно ще е изключително зрелищен и със слаба или никакв връзка с реалните събития. Е, дано не излезе така, но ...aiwara написа Виж мнениеОчаква се нов филм, посветен на Битката за Британия. Режисьор ще е Ридли Скот.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Появи се филмът по тракерите у нас. Ако някой все пак го гледа, нека сподели отзиви.pnp5q написа Виж мнениеВерно - явно ще се задоволим с интересната идея в трейлъра
Comment
-
Доста съм раздвоена. Много е идеен филма, на много нива - и също така по много начини прецакан при направата. Макар че Мишел Родригес си играе супер, другите главни също - но заради многото идеи имат и много реплики - което не е добре за екшъна. Също и това, че представят историята чрез разказите на двама герои постфактум - и екшъна е, където спират да приказват и показват поредната случка екранизирана. Но най-тъпото е, че яко са пестили от грим в началото и брадата на Родригез изглежда просто нелепо, а пък бандажа на гърдите й бе достойна конкуренция на Рачков и Зуека, де играха бразилски карнавални танцьорки в понеделник в "Като две капки дъш". По-добре да бяха взели мъж - и което е по-важното - да беше продължил той да говори след операцията - щото сега го прави тя, но с "мъжки глас" - да покаже, че в главата няма промени - но за съжаление, звучи нелепо. Честно казано, не знам как би могло да се направи по-добре, материала е поне за мини-сериал - пробвали са да направят нещо - с имитация на "Син сити", но нищо подобно не се е получило. Всъщност, успява да направи дарк атмосфера, но тя е по-скоро като в бижуто "Dark City", за съжаление - много куца реализацията, не смея да го препоръчам целия.dragon x написа Виж мнениеПояви се филмът по тракерите у нас. Ако някой все пак го гледа, нека сподели отзиви."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Ех, ще почакаме до 2019-та - Джеки Чан край Мосул - със Сталоун: http://movieweb.com/movie/ex-baghdad/"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment

Comment