Imperial Friedrich написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вашата военноисторическа колекция
Collapse
X
-
отивам аз до магазина за една лимонада дет се вика и по пътя разбира се се отбивам до близката книжарница (всъщност с автобусче става цялата работа и понеже е на един час трябва да убивам време...) и що да видя - мемоарите на Шпеер пуснати с някакво смешно етикетче за $8, намаление някакво
но успях да се преборя с материализма и се задоволих само с това, иначе имаше разни интересни работиalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial Friedrich написаотивам аз до магазина за една лимонада дет се вика и по пътя разбира се се отбивам до близката книжарница (всъщност с автобусче става цялата работа и понеже е на един час трябва да убивам време...) и що да видя - мемоарите на Шпеер пуснати с някакво смешно етикетче за $8, намаление някакво
но успях да се преборя с материализма и се задоволих само с това, иначе имаше разни интересни работи
Аз нямам нищо ново, но май тези дни ще се занимая с купуване на книжчици-май ми е времеТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
абе, да сте виждали една такава интересна книжка
българска е, казва се 22.06.1941 - Другата версия на некой си Лазаров. Доста ми хареса. Разглежда лъжите в официалната съветска версия за началния период на войната и изглежда доста интересно на фона на същата по въпроса на български. Не ревизионистична съвсем в линия с нашта, така да се каже, официална позиция
ако некой би бил така добъе да кирилизира, цена нема да има
е сега си заслужих потупване по рамото. Правописът и простотията са запазени - Sir Grayalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Днес жената ми купи една книжка
"Блольшая Европеская Война 1812-1815"
Вътре има данни за състава и командването на армиите на Русия, Франция, Германия, Англия през периода 1812-1815. Като я видях тази книга направо "паднах". Цифри, цифри и само цифри.От това имах нужда за моите книжки дето ги пиша в момента
Да ми е жива и здрава булката!То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
как така бе? по своя инициатива ли?? от руската книжарничка ли?
трябва да ми поразкажеш как и харесва там
а аз от пловдив си взех две чудесни монографии, едната история на танковете БТ, другата на малкоизвестните варианти на Т-34, супер книжки
а от варна взех освен споменатата по-горе и една доста интересно звучаща, заглавието все го забравям но общо взето е "Българското Средновековно Въоръжение и Снаряжение", много подробно и съвсем ново изследване по въпросаalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Днес с Парабелум бяхме в "малката Одеса" и какъв приятен сюрприз беше лятната разпродажба във всичките книжарници Книжките се разпродаваха за по $5-6. След обиколката следните неща останаха за постоянно в мен:
Влияние Морской Силы на Историю 1660-1783, Алфред Тайлер Мэхэн
първата част от дневника на Халдер (1940-1941). Втората я бях взел преди месец.
В Тяжкую Пору, Николай Попель
Сухопутная Армия Германии, Мюллер-Гиллебрандalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Гост
Муамар Кадафи "Зелената книга"-www.nbp-info.ru/new/lib/kad_gb/
Бенито Мусолини"Доктрината на фашизма" - www.nbp-info.ru/new/lib/mus_df/
Сергей Нечаев "Катахизис на революционера" -http://nbp-info.ru/new/lib/nech_kat/
Н.В.Устрялов"Германският националсоциализъм"- http://nbp-info.ru/new/lib/ust_gns/
Карлос Маригелла"Бразилската герила"- http://nbp-info.ru/new/lib/mar_bg/
Comment
-
Нова книжка (освен наполеоновските дето са за училище)
:rock: Това е най-важната книга с технически описания на машинката. Ще трябва да търся обаче отделно някаква бойна история, нямам книга специално фокусираща върху бойната му история (имам кратки както и детайлни, но по-скоро за цялото панцервафе книги...)albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment