Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Книги за Френския чуждестранен легион

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Аз малко извън темата за книгите...
    Един мой приятел го приеха в чуджестранния легион преди 2 месеца!
    За жалост обаче не им позволяват контакти навън, дори на близките си се е обаждал само 1 път, голяма секретност! Като пише ще споделя ако ви е интересно!
    Само ми е чудна всичката тая секретност, а като им погледнах изискванията за влизане...направо ми стана смешно. Физическият е някаква пародия

Comment

Първите четири месеца наистина не дават да се обаждаш на никого. След това нещата стават малко по-добре. Може и писма да пишеш, не знам как е въпросът с мейлите, защото аз бях там от 96 г., когато нямаше такъв широк достъп до Интернет, но ни даваха да пишем колкото искаме писма и с военна поща стигаха бързо. Освен това след първите 4 месеца, вече имаш право и на отпуски. В началото не можеш да се връщаш в родната си страна, но и това става - някой ден, със специално разрешение.
      Иначе приемът е жесток. Не са важни само физическите редултати, минава се на тестове за интелигентност, всякакви медицински предледи и много жестоки психотестове. Има една комисия, която ние, легионерите наричахме Гестапо. Дни наред може да те разпитват.
      Описал съм повечето от нещата в книгата. Е, не всичко, защото все пак има военни тайни. И се опитвам да пиша редовно и на блога си. От скорое ,така че тепърва предстои да качвам инфо за приемът и как протича учението.

Comment

Working...
      X