Ето тези няколко снимки ме измъчват, не мога да намеря къде в България е тази локация, а е много важно, трябва ми за работата. Дали някой не може да разпознае мястото? Благодаря предварително! (Не обръщайте внимание, че пише "белите камъни", не мисля, че това е локацията).
Както и да е, на мен ми трябва място, което да прилича на това. Ако някой се сеща за подобни ниви и тн., но близо до София, моля, отворен съм за предложения. Пращайте снимките на e-maila ми.
Както и да е, на мен ми трябва място, което да прилича на това. Ако някой се сеща за подобни ниви и тн., но близо до София, моля, отворен съм за предложения. Пращайте снимките на e-maila ми.
Или пък отговор...
Работата е там, че снимките са направени когато сме търсили евентуална локация за снимане на рекламен клип. Уви, никой обаче не си е направил труда да даде информация къде са направени, и сега след като мястото е одобрено, имаме доста проблеми с намирането... И моето предположение беше Родопите, но исках все пак да дам възможност някой да познае мястото точно. Явно тая събота и неделя ще се обикаля... 
благодаря отново!
Comment