Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От къде са тези снимки?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

От къде са тези снимки?

Ето тези няколко снимки ме измъчват, не мога да намеря къде в България е тази локация, а е много важно, трябва ми за работата. Дали някой не може да разпознае мястото? Благодаря предварително! (Не обръщайте внимание, че пише "белите камъни", не мисля, че това е локацията).

Както и да е, на мен ми трябва място, което да прилича на това. Ако някой се сеща за подобни ниви и тн., но близо до София, моля, отворен съм за предложения. Пращайте снимките на e-maila ми.
    Each pray'r accepted, and each wish resign'd.

Ниски и много бройни хълмове и възвишения...
    Хм..определено това не е нито в Рила, нито в Пирин и Стара планина.
    Къщички в планината и една от които ми приличаше на турска или циганска.
    Навява ме, че това е в Родопите.

Comment

Прилича на Родопите, но може съвсем спакайно да бъде и северната страна на Централния Балкан.

Comment

При търсене на Белите камъни в Гугъл ме прати на някакво `скално светилище (гъбите) в местността Белите камъни край Златоград`. Обаче линка към снимките не се отвори.
        "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

Май, че са западните Родопи. Откъде си взел снимките?

Comment

На мен ми прилича, че това е в Средните Родопи.

А, ето и снимки на Западните Родопи: http://images.google.bg/imgres?imgur...%3Dbg%26sa%3DN

vlady_gerasimov написа
            Ето тези няколко снимки ме измъчват, не мога да
            Както и да е, на мен ми трябва място, което да прилича на това. Ако някой се сеща за подобни ниви и тн., но близо до София, моля, отворен съм за предложения. Пращайте снимките на e-maila ми.
            Хм.. Верила.. Средна гора?
            Last edited by Terror; 20-07-2007, 01:10. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

Това много прилича на местността "Средни дял" в мездренския балкан. Може би е около Ребарково или Люти дол. От римския път над Люти дол има подобна гледка, а и тая къща е много сходна с тия в тоя край, както и релефът и растителността. Така че по-скоро е около Ребарково или пък от страната на Типченица. Но съм почти сигурен, че е в Стара планина и то в тоя й дял. Имаш ли някакви други подсказки? Или пък отговор...

Comment

Нямам верен отговор за съжаление... Работата е там, че снимките са направени когато сме търсили евентуална локация за снимане на рекламен клип. Уви, никой обаче не си е направил труда да даде информация къде са направени, и сега след като мястото е одобрено, имаме доста проблеми с намирането... И моето предположение беше Родопите, но исках все пак да дам възможност някой да познае мястото точно. Явно тая събота и неделя ще се обикаля... Ако се сещате дори за подобни места, ще съм ви благодарен!

Comment

На мен ми прилича на Стара Планина. Но подобни гледки има на много места - и стелещи се била, и стари къщи. Мога да ти препоръчам Предбалкана, на север от Стара планина, например около Гложенския манастир. Впрочем защо не питаш в клуб Туризъм на дир.бг. Там са запалени планинари, може и да се се сетят.

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

А и Етрополския балкан е близо до София.
                    "Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта

Comment

средната снимка ми прилича на гледката от терасата пред Асеновата крепост.
                      Сведи глава пред миналото и ще видиш бъдещето в краката си!

Comment

Много ми приличат на снимки от Роженските ливади (където се празнуват БГ Великден и народните надсвирвания и надпявания...)...

Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

vlady_gerasimov написа
                          Ако се сещате дори за подобни места, ще съм ви благодарен!

Не обясняваш тематиката на клиповете , но предлагам нещо подобно -първият фотос е от терасата на х."Марциганица" в посока югозапад , а другите два -от района северно от Белинташ.

Comment

Все пак не разбрах какво пречи да е местността "Белите камъни". Допреди появата на тази тема дори не знаех, че съществува такава. Но след като се оказа, че се намира в Родопите, близо до Златоград, не виждам защо да не е наистина тя.

Comment

Благодаря за помощта на всички! Надявам се сега да имаме достатъчно информация за евентуални локации. А естеството на клиповете ще ви го издам под секрет - трябва да се пресъздаде викингска обстановка. По точно - село, което викингите нападат. Аз лично бих предпочел Рила за такива снимки, заради клисурите наподобяващи фиорди, но отгоре казват не. благодаря отново!

Comment

Working...
                              X