Идва лятото, време на почивка и спокойствие, когато всички непрочетени книги могат най-накрая да бъдат отворени.
Ще ви дам моя първоначален списък, ако на вас ви хрумва нещо, допълвайте. Имам право на 30 кг багаж, решила съм да го разделя по равно - 15 кг дрехи и 15 кг книги Ако не стигнат, в крайна сметка винаги може да се купува на място
Значи, започвам с Киняр. Имам негови книги за довършване.
Модиано, Нощен Инцидент
Frédéric Beigbeder, WINDOWS ON THE WORLD
Филип Солерс, още не съм решила какво. Предвид това, че все пак е ваканция, сигурно романите му. Иначе имам желание и за есетата му, Войната на вкуса и Възхвала на Безкрайността.
Marc Jimenez, Спорът за модерното изкуство.
Milan Kundera, Невежеството
Jean-Pierre Luminet, Експанзията на вселената
Martin Allen, Himmler's Secret War: The Covert Peace Negotiations of Heinrich Himmler
Ще ви дам моя първоначален списък, ако на вас ви хрумва нещо, допълвайте. Имам право на 30 кг багаж, решила съм да го разделя по равно - 15 кг дрехи и 15 кг книги Ако не стигнат, в крайна сметка винаги може да се купува на място
Значи, започвам с Киняр. Имам негови книги за довършване.
Модиано, Нощен Инцидент
Frédéric Beigbeder, WINDOWS ON THE WORLD
Филип Солерс, още не съм решила какво. Предвид това, че все пак е ваканция, сигурно романите му. Иначе имам желание и за есетата му, Войната на вкуса и Възхвала на Безкрайността.
Marc Jimenez, Спорът за модерното изкуство.
Milan Kundera, Невежеството
Jean-Pierre Luminet, Експанзията на вселената
Martin Allen, Himmler's Secret War: The Covert Peace Negotiations of Heinrich Himmler
Comment