Доколкото знам Георги Бакалов се ползва с авторитет като византолог
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво четеш в момента
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Сергей Петров - "Абсолютное программирование" - сравнително кратко четиво
Из гл. 2 "Философия пред камината": "Представи си графика. Експонента описва прогреса на оръдията на труда. Хоризонтална права представя характеристиката на ефективността на системата мозък-тяло. В началото на двайсти век тези линии се пресякоха. И край! От този момент за управление на оръдията на труда се изискват такива информациони потоци, които или мозъкът не може да обезпечи, или тялото не е способно да ги транслира между мозъка и оръдието."
Вече съм към края - след второто възкресение се оказа, че има и антиутопичен елемент. Като цяло ми хареса.
Както казваше един колега: "Авторът лъже красиво!""Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Днес в 18.00ч. се състоя презентацията на книгата на Ангел Личков "Изтокът и българите" и продължението "Българите от Имеон към Хумар и Плиска" в зала "Съединение" на историческият музей в Пловдив.Трябваше да присъствува и проф. Б.Димитров,но същият в последният момент получил криза и постъпил в болница.Получи се интересно.Който го интересува можи да си купи книгата.Дава отговор на някои въпроси по отношение кои сме ние,от къде идваме и защо е така.
Comment
-
von Danitz написа Виж мнениеби трябвало да дойде към 18 октомври, живот и здраве!!!albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
von Danitz написа Виж мнениеЯвно и Амазон реши да помогне, и моите дойдоха, сега разучавам графиките
Към поръчката ми е и класическата
, на която пък как се радвамalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
H_O_B написа Виж мнениее аз пък чета "Китара for Dummies" че се уча малко на дрънкане
Metal Lead Guitar Volume 1 & 2 by Troy Stetina
crede experto!Last edited by Panzerjaeger; 09-10-2008, 15:17.Comment is free, but facts are sacred.
Comment
-
100 years war: a wider focus, а пък вчера- England and the Crusades на TyermanA strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
Comment
Comment