If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Концерта продължи около 170 мин. Пяха и химна и то доста добре. Извикаха едно момче от публиката да свири на китара (свиреше великолепно) и спечели китарата от тях. Аз бях най-отпред направо откачих. Първите 15 мин беше битка за оцеляване, която много ми хареса голяма блъсканица беше. :rock: :rock: Обаче чух че Моторхед не са се представили много добре.
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
посрещали са някакъв джулай с някакъв измислен вокал на юрая хийп, щото истинския го няма в наличност от двайсетина години. статистически постът на вокалист, басист и клавири в юрая хийп е най-невралгичния пост както се изразяват футболните коментатори от бтв. мине се не мине пет години и някой вземе, че се пресели във вечните хипи полета.
лично аз не съм го посрещал защото трябваше да ставам рано на другия ден имах тежко патуване, а концерта ми беше достатъчен, сега чакам снимки от там на публиката някъде може да се мярна
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Противно на очакванията оцелях след този концерт. Надмина всички възможни очаквания, дори и в най-смелите си мечти не съм допускал любимата ми група да изпълни химна на България и то на родния ни език!!!
За първи път в живота ми се случи да плача като малко дете!
Comment