Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Manowar свирят в Каварна 30 юни!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Разкажете за концертите на MOTORHEAD и MANOWAR!!!

:rock:
    Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

manowar още не е минал. днес е.

Comment

Хора, концертът беше най-великото шоу, което въобще някога е правено в България.

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

Концерта продължи около 170 мин. Пяха и химна и то доста добре. Извикаха едно момче от публиката да свири на китара (свиреше великолепно) и спечели китарата от тях. Аз бях най-отпред направо откачих. Първите 15 мин беше битка за оцеляване, която много ми хареса голяма блъсканица беше. :rock: :rock: Обаче чух че Моторхед не са се представили много добре.
          Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

А посрещнахте ли Джулай Морнинг с Юрая Хийп?

THE LABARUM

sevot yhtils eht dna ,gillirb sawT`
            ebaw eht ni elbmig dna eryg diD
            ,sevogorob eht erew ysmim llA
            .ebargtuo shtar emom eht dnA

Бе сгладне и честлинните комбурси
            тарляха се и сврецваха във плите;
            съвсем окласни бяха тук щурпите
            и отма равапсатваха прасурси.

Comment

посрещали са някакъв джулай с някакъв измислен вокал на юрая хийп, щото истинския го няма в наличност от двайсетина години. статистически постът на вокалист, басист и клавири в юрая хийп е най-невралгичния пост както се изразяват футболните коментатори от бтв. мине се не мине пет години и някой вземе, че се пресели във вечните хипи полета.

Comment

лично аз не съм го посрещал защото трябваше да ставам рано на другия ден имах тежко патуване, а концерта ми беше достатъчен, сега чакам снимки от там на публиката някъде може да се мярна
                Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Противно на очакванията оцелях след този концерт. Надмина всички възможни очаквания, дори и в най-смелите си мечти не съм допускал любимата ми група да изпълни химна на България и то на родния ни език!!!

За първи път в живота ми се случи да плача като малко дете!

Ето в този момент - http://www.zazz.bg/play:5ed66534
                  Last edited by Warlord; 02-07-2007, 18:54.
                  (\_/)
                  (°_°)
                  (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

След кратко двоумене между "Майтапи" и тази тема, реших да го пусна тук:
                    Дайте орден на “Менуър” и “Юрая”
                    "No beast so fierce but knows some touch of pity."
                    "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

Правилно си преценил къде да го пуснеш.
                      This is my signature. There are many like it but this one is mine.

Comment

too fuckin pathetic

Comment

Той орден "Стара Планина" отдавна си стана един майтап! Скоро може да го пуснат и по сергиите пред Александър Невски.
                          (\_/)
                          (°_°)
                          (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Нямам думи! Беше убийствено! И в буквален, и в преносен смисъл..

В буквален, защото след 6 часа стоене прав на стадиона ме чакаха 4 километра пеша до палатката ми, която беше на плажа...

Менъуор разбиха всичко! Чакаме ги отново, ДВД-то - също!
                            Но разкажи със думи прости на тях, на бъдещите хора, които ще поемат поста ни, че ние храбро сме се борили!

Comment

Спор няма!!Разцепиха земята и изпълниха една 23-годишна моя мечта-да ги видя и чуя на живо,докато още се броя за млад!!
                              Пази ме,Боже,от приятели,от враговете сам ще се пазя!
                              http://ivan-rendakov.blogspot.com/

Comment

Обявена е вече датата на следващия им концерт - 5 юли 2008, отново в Каварна, отново на тридневния Калиакра Рок фест!

Блажени времена настанаха
                                (\_/)
                                (°_°)

Comment

Working...
                                X