Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Второто издание на "Бонетанкова техника 1935-1945" излезе.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Да не е "Armored Vehicles 1935-1945"? Взех английския вариант миналата седмица, понеже имаше само него в налчност, пък и вече мога с гордост да показвам корицата на родната конкуренция на Osprey!
    Самата книга много ми хареса (макар че още не съм прочел цялата, за съжаление), хубави илюстрации и много добри снимки! Тези на "Майбаха" Panzer IV и на StuG III не бяха ли публикувани едно време и в "Клуб Модел" (не ми се рови из купищата стари списания да проверявам)?
    Въобще, чудесна тенденция за хубави енциклопеди напоследък! Сега остава само да излезне по-скоро "Първата Световна война 1915-1918" на Ал.Въчков и нещо за ВнНВВ...

Comment

Днес говорих с г-н Стоян Попов на неговата съвместна изложба с г-н Марий Чернев на рисунки на военна техника в Софийската градска библиотека (втори етаж, изложбата ще е там до петък, всеки ден без неделя). От него разбрах, че скоро предстои излизането на трета книга от поредицата, а именно за техниката на противниците на Българската армия и по-специално 7-ма СС дивизия "Принц Ойген".
      We don't see things as they are, we see them as we are
      ---Anais Nin----

Comment

dibo написа
        От него разбрах, че скоро предстои излизането на трета книга от поредицата, а именно за техниката на противниците на Българската армия и по-специално 7-ма СС дивизия "Принц Ойген".
        Ето тук съм качил една руска книжка Белгардската операция. Вътре има данни за 7 СС принц Ойген и нашата армия
        Място за съобщения и работа по различните страници на портала Бойна Слава
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
        X