Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Второто издание на "Бонетанкова техника 1935-1945" излезе.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Второто издание на "Бонетанкова техника 1935-1945" излезе.

Току що си купих второто издание на въпросната книга. Всъщност английския вариант, а и не съм сигурен дали въобще ще има само на български !?
    Определено съм доволен - богат набор от снимки, таблици и илюстрации. Включени са също и рисунки на Ал. Въчков на униформи от Бронираната бригада, но за съжаление в книгата няма отделено място дори за кратък очерк по темата Единствено се надявам английския превод да не съдържа неточности...

Откъде я взе?
    We don't see things as they are, we see them as we are
    ---Anais Nin----

Comment

Стара Загора Книжарница "Пингвините".

Comment

Мерси Ще се разходя днес до Ориндж...
        ---Anais Nin----

Comment

Някой да ми вземе една и някакси да ми я прати.

Или по-добре 10.
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Къде се намира тоя Ориндж?

Comment

На Графа, малко след Славейков, отляво:

Imperial, по-принцип мога да взема и за теб, ако това не е майтап...
              Иначе съм убеден, че ще ги пуснат за разпространение и в мрежата....
              ---Anais Nin----

Comment

Вътрешно инфо: книгата ще е само на анг. за сметкана спестеният текст има 30 нови снимки.
                иначе за 10 пощенските разходи ще са огромни.

Comment

Имп, сигурен съм, че до няколко дена книгата ще я пусната на онлайн продажаба в Bulgariana или Shopbulgaria. Препоръчвам ти първия store - там цените и пощенските разходи са прилични.

Comment

Сериозно говорих. Искам да имам няколко тук които да мога да разпространя за интересуващите се, а има къде да я рекламирам (и не ми е целта някаква печалба ами популяризацията на нашта история).

За транспорта не е проблем, тук имаме установени канали за получаване на неща от Б-я.
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Добре - ще взема няколко - ще ти пиша...
                      ---Anais Nin----

Comment

Хмм - ходих до Пингвините, но я нямаха - вероятно още не им е доставена?
                        Ще пробвам пак в понеделник...
                        ---Anais Nin----

Comment

Тук, при мен по-рано ,тъй като можеби още от няколко месеца бях поръчал в книжарницата да ми намерят старото издание. Явно вместо него от издателството са ми пратили направо новото

Comment

Вече я има из книжарниците Книгомания в София.
                            ---Anais Nin----

Comment

Мда - новото е, че има доста нови снимки (някои от които са ми странно познати ), старите са вече с по-добро качество, добавени са няколко нови цветни страници, включително две с униформи от Ал. Въчков и това е. Иначе странния английски от първата част е пренесен без изменения в новото издание.
                              ---Anais Nin----

Comment

Working...
                              X