If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ми аз съм ги вземал всички от библиотеки. Уча в Бл-град и от тамошната библиотека не занам какво е положението в Сф, но мислия, че трябва да я има навсякъде. Просто автора си е известен затова тъй предполагам де
“Никога не е имало война, която по-лесно би могла да бъде
предотвратена от тази, която току-що бе доразрушила
всичко, останало от света при предишната битка.”
Сър Уинстън Чърчил
март 1948г.
Досега на Клавел съм 4ел само "Цар Плъх" и "Шогун" (и то в последните 1-2 месеца) Докато 4етях "Царят..." (в на4алото) ми се искаше 4енгето да спипа американеца-4ерноборсаджия, но постепенно запо4на да ми става симпати4ен... При Джон Блакторн беше същото- само се молех или Оми-сан, Ябу-сан, Торанага-сама или Ишидо да му видят сметката, но после...
Още нещо заради тези две книги на Клавел намразих Фентъзито (незнам защо...) и когато преди седмица запо4нах да 4ета "Воината на Студенокръвните" на Фиист бях готов да се закълна , 4е пише по-зле и от Джордан...е но старото Фентъзи не се забравя толкоз лесно, нали?
"Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Много горещо препоръчвам на всички, които са чели книгата, а и на тези които не са, да изгледат и филма. Той е от 1965 г., черно-бял и просто страхотен може да си го изтеглите от free.data.bg или поне преди можеше
Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
хм, имаш ли всички кодеци...така де, аз отдавна не съм си инсталирал нови кодеци...още съм на Nimo Codec 5 (май ) а, и ffdshow, X-viD, Div-X...и аз оттам теглих филма и ми вървеше...само субтитрите не ми вървяха, та ги теглих от друго място...
хм, странна работа...е, аз ги имам на 2 диска, та мога да ти ги дам, ако проявяваш желание. Ако искаш може да го съчетаем с някоя среща на форума, ако изобщо продължава да има такива.
оф, това с монитора е most unfotunate...гадна история. аз пък имам напоследък друг проблем. последните филми, които си записвам в работата не вървят у нас, поради някаква странна причина.
Comment