Ми аз съм ги вземал всички от библиотеки. Уча в Бл-град и от тамошната библиотека не занам какво е положението в Сф, но мислия, че трябва да я има навсякъде. Просто автора си е известен затова тъй предполагам де
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"Цар Плъх"
Collapse
X
-
Досега на Клавел съм 4ел само "Цар Плъх" и "Шогун" (и то в последните 1-2 месеца) Докато 4етях "Царят..." (в на4алото) ми се искаше 4енгето да спипа американеца-4ерноборсаджия, но постепенно запо4на да ми става симпати4ен... При Джон Блакторн беше същото- само се молех или Оми-сан, Ябу-сан, Торанага-сама или Ишидо да му видят сметката, но после...
Още нещо заради тези две книги на Клавел намразих Фентъзито (незнам защо...) и когато преди седмица запо4нах да 4ета "Воината на Студенокръвните" на Фиист бях готов да се закълна , 4е пише по-зле и от Джордан...е но старото Фентъзи не се забравя толкоз лесно, нали?"Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
-
Цар Плъх и Шогун
Много горещо препоръчвам на всички, които са чели книгата, а и на тези които не са, да изгледат и филма. Той е от 1965 г., черно-бял и просто страхотен може да си го изтеглите от free.data.bg или поне преди можешеТи си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Comment
-
хм, имаш ли всички кодеци...така де, аз отдавна не съм си инсталирал нови кодеци...още съм на Nimo Codec 5 (май ) а, и ffdshow, X-viD, Div-X...и аз оттам теглих филма и ми вървеше...само субтитрите не ми вървяха, та ги теглих от друго място...Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
Comment
-
хм, странна работа...е, аз ги имам на 2 диска, та мога да ти ги дам, ако проявяваш желание. Ако искаш може да го съчетаем с някоя среща на форума, ако изобщо продължава да има такива.Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
Comment
-
оф, това с монитора е most unfotunate...гадна история. аз пък имам напоследък друг проблем. последните филми, които си записвам в работата не вървят у нас, поради някаква странна причина.Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
Comment
Comment