Грей, цитираното интервю не е преди, а след филма, по случай излизането на DVD-то. Ако това ще промени мнението ти. Франк Милър обяснява колко добре са се разбирали с Родригез. И как се е съгласил на проекта след втория или третия опит. Не виждам защо одобряването да е невъзможно. Както и да е, явно мислиш, че авторът лъже в интервютата си с цел реклама на филма.
Лем не знам дали е участвал в направата на "Соларис", не съм го гледал, или просто е дал съгласието си (може би преди филма да е заснет?). Има огромна разлика.
Добре де, щом не искаш да прочетеш интервюто, ето ти още един цитат:
Лем не знам дали е участвал в направата на "Соларис", не съм го гледал, или просто е дал съгласието си (може би преди филма да е заснет?). Има огромна разлика.
Добре де, щом не искаш да прочетеш интервюто, ето ти още един цитат:
Amazon.com: How did the Sin City movie come about?
Frank Miller: It's all Robert's fault (codirector Robert Rodriguez of Desperado fame). He hunted me down--he really wanted to make this film. I was really hard to track down. I wasn't going to let Hollywood have my baby. But he showed me a little test film, some little pieces he had done using members of his cast and his sister just to show visually that it was possible to make film look like my book.
Frank Miller: It's all Robert's fault (codirector Robert Rodriguez of Desperado fame). He hunted me down--he really wanted to make this film. I was really hard to track down. I wasn't going to let Hollywood have my baby. But he showed me a little test film, some little pieces he had done using members of his cast and his sister just to show visually that it was possible to make film look like my book.
Comment