Ханс, твоето да не е от "Lord of war"?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познай филма по screenshot!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Е, че как, това на Ханс определено е от "Lord of war"
Руската база, от която пазаруваше героя на Никълъс Кейдж. Как го беше казал руснакът там, нещо от сорта на: "И при пет закупени танка, шестия ви е безплатен"Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Ханс - това трябва да е "Lord of War"
Лонгалон - за малко да ме преметнеш. Бях сигурен че става дума за "Мъже в черно" 1 или 2, там доколкото си спомням имаше подобна сцена с крава...
Док - това "Тумбстоун" ли е? Щото Вал Килмър не играе в "Уаят Ърп" (от 1992 г. с Кевин Костнър)
Голъм - грешиш, нито един от тези двамата не играе там. Две подсказки:
1. Освен един, всички главни герои са мъртви вече и то от доста време.
2. Цвета на снимката подвежда, филма е цветен (просто този кадър ми попадна пръв)
Камерер написаРуската база,"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Между другото - "Великлепната седморка" е цветен филм. Ето инфо за невярващите: http://www.imdb.com/title/tt0054047/
"Седемте самураи" виж вече си е черно-бял.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Динайн, това което си дал е The Wild Bunch, ако използвам думите на Голъм за индианеца, генерала е култов персонаж.
Впропчем аз планирах да сложа същият филм на един по-късен етап.
В интерес на истината сцената с танковете е почти реална, това е пратка на чешки търговец.Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.
Comment
-
Hans Delbruck написаПоне доколкото знам аз песента се казва "Struck in the middle with you", други възражения нямам.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
gollum написа"Unforgiven" и Клинт Истууд (режисьори главен изпънител, ако не се лъжа)?
Док, ама "Тумбстоун" остава на второ място. А споменатия "Уайът Ърп" е уникално некадърен.
Nick написаВярно, че така се казваше... само част от текста ми се въртеше в главата. А дискусията за бакшишите на сервитьорките в началото на филма е убиец!
Ето нещо малко по-трудно:Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.
Comment
Comment