If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е това просто няма начин да не е вечното (всъщност единствено) американско дерби - Севера срещу Юга!
Опа, май обърках играта - тук не ставаше въпрос за битки, а за филми Но американските филми на тази тематика са неизброими. Ти просто искаш нещо непосилно от нас. Ако естествено не се лъжа относно войната
(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Не е Гетисбърг, нито някой от другите филми посочени от Динаин.
Вгледайте се по-внимателно във войниците на Севера (защото да - това е филм за Гражданска война в САЩ)
Не е Гетисбърг, нито някой от другите филми посочени от Динаин.
Вгледайте се по-внимателно във войниците на Севера (защото да - това е филм за Гражданска война в САЩ)
Glory?
Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.
Това трябва да е от "Бягай, Лола", Лонганлоне. Защото тази сцена много ми прилича да е от там (мисля че беше първият вариант на развитие на историята, това е моментът, когато тя помоган на пирятеля си да избягат от магазина (който той се опитваше да ограби) и полицията ги сгащи - това е един от полицайте, окито ги държаха на мушка в класическата сцена "ние сем насочили пистолети и те също и да видим кой ще се откаже пръв (или ще дръпне спусъка)" - това е точно моментът преди този полицай неволно да настисне спусъка и да простреля Лола).
Тъй като съм почит 100% сигурен, че съм познал, пускам своя загадка - ако съм сгрешил, то тогава е за познаване след твоята, Лонганлон, -
пет сцени от един и същи филм :
Е, как съм познал - гледал съм го три пъти, а имам добра памет, та не ми трябваше много за да се сетя - униформата на полицая изивка първата асоциация, оттам се сетих за конкретния момент и останалото беше лесно .
Я да видим дали някой ще познае филма, който пуснах .
, възможно е, но не се сетих по ушите. Впрочем, като се прибрах у нас си го гледах пак за да съм сигурен - благославяйки възможността човек да си свали подобни филми, които иначе няма как да гледа повторно (защото за пръв път го гледах на кино - в ония добри времена, когато кино "Глобус" все още го имаше и въртяха такива филми по един-два месеца, макар че на прожекция рядко се събираха повече от 4-5 души (в подобни условия гледах и "Последната битка" и "Бягай, Лола" и други добри филми)).
Я да видим дали някой ще се сети за филма от моята загадка. От една страна е малко трудна загадка (но не твърде), а от друга поне съм пуснал картинки с главните герои .
Comment