Първият е "Полет над кукувиче гнездо", българският не го знам. А на моята загадка за уестърна още никой не е отговорил.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Познай филма по screenshot!
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Warlord написаЕ знаеме го сигурно, ама некъф скапан кадър - дори не мога да различа тва оръжия ли са или мотики :p
п.п. Поздравления за Меноуор - ше се разбиеш от кеф отсекъде - гаранция :rock:
Longanlon написаверно е скапан кадъра - тва в ръцете на попа м60 ли е или кво
Това е печатарска машина на части :tup:
Comment
-
gstg написаМоите загадки са 2, втория филм е български :mhehe:
Тогава съм се смял със сълзи!!!!! :rock:То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Parabellum написаТайните бдения на поп Вечерко-филма кърти мивки.Особенно когато отчетата започнаха да четат комунистическият манифест :rock:
Тогава съм се смял със сълзи!!!!! :rock:
Естествено че е поп Вечерко . нароч
но избрах убиец момента като разтоварваха печатарската машина щото е емблематична. :twisted: :twisted: :twisted:
:trink39: Наздраве
Comment
-
Е, че как Лонганлоне, та това е култовия опит за пренасяне на кравата на Кузмыч
Неуспешен опит обаче, ако се не лъжа, завърши с наказания ...Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Динайн, чак сега забелязах - ами май е от "Великолепната седморка", във всеки случай ако не греша най-вдясно е Стив Макуйн, а до него - Юл Бринър. А аз знам само за един филм (при това Уестърн), в който играят заедно и това е той. Не се сещам точно за такава сцена в него, но пък съм го гледал много отдавна и не го помня в чак такива детайли.
Comment
-
Док Холидей написапускам една елементарна загадка, даже по-скоро "загадка", така и така не участвам видно в темата, а надявам се, че няма да се засегнете, че вземам реда на някой от участниците.
"загадката" е по-скоро за лично удоволствие. )))
Аз продължавам с още от лесните.Last edited by Ханс; 08-05-2006, 16:28.Eighteen out of twelve apostles are buried in Spain.
Comment
Comment