If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В ход е вътрешно разследване. След като се разбере кой от клуба е взел куклата, тя ще бъде конфискувана и използвана за историческите възстановки. Няма да ви казвам за кои исторически моменти става дума.....
Недейте, че ме гризе съвестта, че дадох куклата на горкия човечец. Оставете го на мира, човещинка все пак :p
Не бе Хана, няма такова нещо - просто претегляне на шансовете, преценяване на различни стратегии и определяне коя от тях ще донесе най-малко загуби за нашата страна в съществуващото ресурсно (и физическо) противниково превъзходство. Друго яче казане - по-добре маршируване, отколкото другото.....
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
I'm terribly sorry but...
Хайде сега да си признае кой беше?
Заподозрени - бол!
Делбрюк - без подарък, отмъстителен
Имперко - с бързо счупена колчика подарък от "дъртия пумпал"
Хани&Дракулеска - барбита и заплахи с форума на "Ева", потенциално по женски отмъстителни.
moi - той ли ще ми казва к'ви книги да не чета, дърти многознайник!
Ерихчо - де му е блондинката бре?
Мелиска - целила се е в някои от нас, но понеже е "отличен стрелец" -резултата е налице.
Някой от Традиция - напълно съзнателно се е целил в дядо Коледа - ей така да изпробва коледния си подарък.
Парабелчо - като се има предвид чия колекция раздават за коледни подаръци.
Виталий & Динлин - вярват в Дядо Мраз и разчистват конкуренцията.
Майор Кьониг - ? знам ли - на него т'ва му е работата, пък и като го е видял такъв един червен...
Кейчо - щото мрази читанките, той отдавана знае всичко.
Мисля че можем да изключим от подозрение Грейко - той е прекалено зает с германките
и Голъмчо, който е прекалено зает да спасява света.
Обстоятелствата се повтарят като при мистериозната смърт на вокала на INXS Майкъл Хътчънс... било е при любовна игра, но не с Пола Йейтс (може би нещо общо с Уилям Бътлър Йейтс), а с Рудолф, верния елен, който също е починал на място... гроб няма... джуджетата са изяли еленското месо следвайки примера на Олд Шетърхенд.
Ама аз не разбрах, какъв е моят подарък? Бях писал на дядката да ми прати пластмасови или гумени (от Германия) войници... И аз си правех разни възстановки на сраженията, след часовете по история в училище.
Аз нямаше да бъда това, което съм, ако не бяха:
- мама, която ми даде да чета (още 5 годишен) "Старогръцки легенди и митове"
-мама и вуйчо, които винаги ми носеха нови и нови "индианци", както наричах войниците си, като сборно название.
- Гинка Станоева - любимата ми учителка по история, която ме увличаше с разказите си и - естествено - със стратегемите на великите сражения в историята на войните. Това е жената, която ме убеди, че трябва да стана учител по история. А бях още в пети клас!
- доц. Бойко Белегов - той ме записа в специалността ИСТОРИЯ в университета, защото аз бях влязъл там с френски език. Голяма глупост от моя страна - да кандидатствам с френски!
- Всички останали, които са ми преподавали исторически, географски и езиковедски дисциплини - в училище и в университетите.
Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
Аз му видях сметката.Тоя дъртак какво си мисли, че ще се ебава с моята колекция ли? :tdown Не съжалявам за нищо.Спомняте ли си водачът на шейната му-еленът Рудолф?Отдавна му бях хвърлил око.Ето го вече на стената в къщата ми в България.Медалист-сребърен излезе.Тъкмо пасна със сабите ми.
Ха наздраве!
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
И ся кво... :sm186: Прецакахте продължението на приказката и сума ти народ остана без подаръци. Можехте да изчакате поне да раздаде и на останалите и тогава да го гътнете дядката. Сега вие ще сте виновни толкова народ във форума да остане минат без подаръци. :evil: А Ханщайн като умре в гърчове от незадоволена логорея - пак вие ще сте виновни :twisted:
Пък и 25-ти мина, не е ден за възкръсване...
Все пак я бързо тука един доброволец гей-геронтофил да направи дишане уста в уста на добрия дядка
И ся кво... :sm186: Прецакахте продължението на приказката и сума ти народ остана без подаръци. Можехте да изчакате поне да раздаде и на останалите и тогава да го гътнете дядката. Сега вие ще сте виновни толкова народ във форума да остане минат без подаръци. :evil: А Ханщайн като умре в гърчове от незадоволена логорея - пак вие ще сте виновни :twisted:
Пък и 25-ти мина, не е ден за възкръсване...
Все пак я бързо тука един доброволец гей-геронтофил да направи дишане уста в уста на добрия дядка
Хани, дедото е онлайн, него само еднодневка му туриха(по-известна като гарнизон с преспиване/ГСП) с предупреждение за бъдещи трайни увреждания. Пък и нали трябваше да покажем, че мислим за паството, тези дето нищо не са получили щяха да се засегнат. Мисля, че Съвета може да те управомощи да преговаряш с докачливият граф фон Ханщайн и да осигуриш не само доброто му физическо състояние(за психическото очевидно няма смисъл да говорим, там и аватара на Мелиса се провали), но и материалният просперитет на засегнатата група.
Призовавам Доктор Почивка да направи всичко възможно за да интубира старчето.
Comment