Вчера вечерта гледах един филм, който ми допадна - "A perfect day". Сравнително проста ситуация, прилична история (макар и нищо особено само по себе си), добра игра (доколкото мога да преценя), определено си струваше гледането.
Добри филми (не на военна или историческа тематика)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Графика на деня: Главозамайващият боксофис на "Силата се завръща"
http://www.dnevnik.bg/razvlechenie/2...?ref=yellow_ip
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)Comment
-
Уау, почти милиард долара за две седмици! Но е разбираемо: такъв филм просто трябва да се гледа на кино, а не на монитор или тв/видео-стена. Това, хм, ме навежда на донякъде печалната мисъл, че качествени "сериозни" филми ще се правят все по-рядко, защото при тях спец-ефектите нямат чак такова значение
A strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска историяComment
-
Интересни оскари се очертават
Comment
-
Обаче си дал линк към номинациите за "златен глобус", и церемонията им беше преди 2 дни: https://en.wikipedia.org/wiki/73rd_Golden_Globe_Awards"No beast so fierce but knows some touch of pity."
-

Ревю: „Star Wars: The Force Awakens“ („Междузвездни войни: Силата се пробужда“)
Преди много години, в една далечна държава, брадат капут на име Джордж Лукас промени статуквото. Промени хода на филмовата история, създавайки първия летен блокбъстър /крадейки с шепи от „Дюн”, „Фл…
Много политически-некоректно и изпълнено със забавен хейт ревю на филма."No beast so fierce but knows some touch of pity."
-
Вчера вечерта гледах един филм, който ми допадна - "A perfect day". Сравнително проста ситуация, прилична история (макар и нищо особено само по себе си), добра игра (доколкото мога да преценя), определено си струваше гледането.
Тъкмо щях да пиша за този филм и видях, че Голъм вече е писал. И на мен ми хареса."No beast so fierce but knows some touch of pity."
-
блог за средновековна балканска историяComment
-
За коя по-конкретно?Уха, много съм "За" тази номинация
Comment
-