Вчера вечерта гледах един филм, който ми допадна - "A perfect day". Сравнително проста ситуация, прилична история (макар и нищо особено само по себе си), добра игра (доколкото мога да преценя), определено си струваше гледането.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добри филми (не на военна или историческа тематика)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
Уау, почти милиард долара за две седмици! Но е разбираемо: такъв филм просто трябва да се гледа на кино, а не на монитор или тв/видео-стена. Това, хм, ме навежда на донякъде печалната мисъл, че качествени "сериозни" филми ще се правят все по-рядко, защото при тях спец-ефектите нямат чак такова значениеA strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
Comment
-
Обаче си дал линк към номинациите за "златен глобус", и церемонията им беше преди 2 дни: https://en.wikipedia.org/wiki/73rd_Golden_Globe_Awards"No beast so fierce but knows some touch of pity."
Comment
-
Ревю: „Star Wars: The Force Awakens“ („Междузвездни войни: Силата се пробужда“)
Преди много години, в една далечна държава, брадат капут на име Джордж Лукас промени статуквото. Промени хода на филмовата история, създавайки първия летен блокбъстър /крадейки с шепи от „Дюн”, „Фл…
Много политически-некоректно и изпълнено със забавен хейт ревю на филма."No beast so fierce but knows some touch of pity."
Comment
-
gollum написа Виж мнениеВчера вечерта гледах един филм, който ми допадна - "A perfect day". Сравнително проста ситуация, прилична история (макар и нищо особено само по себе си), добра игра (доколкото мога да преценя), определено си струваше гледането.
Тъкмо щях да пиша за този филм и видях, че Голъм вече е писал. И на мен ми хареса."No beast so fierce but knows some touch of pity."
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеA strong toun Rodez hit is,
The Castell is strong and fair I wis...
блог за средновековна балканска история
Comment
-
Guy de Mont Ferrand написа Виж мнениеУха, много съм "За" тази номинация
Comment
-