То и педофилията по дефиниция се ограничава до сексуален интерес към деца, които не са минали през пубертета, но ние я използваме и във връзка с тийнейджъри, тъй че семантиката не променя факта, че това, което е направил, е сбъркано. Кейси не бих го определил още като отрепка, но много ме разочарова, защото ми е от любимите. Иначе Уайнстийн си е точно такъв.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новини
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zalmoxis написа Виж мнениесемантиката не променя факта, че това, което е направил, е сбъркано. Кейси не бих го определил още като отрепка, но много ме разочарова, защото ми е от любимите
Zalmoxis написа Виж мнениеИначе Уайнстийн си е точно такъв.
Comment
-
Я, бря! Кът ши земът да филмират "Името на вятъра"!
Тоя автор така описва обикновени неща, че не мож се откъсна. Направо не си представям как го прави.
Пък иначе книжето е фентъзи, нелошо - и кат добавите, че Амазон ще прави "Властелина" на сериал...
Седам да чакам!"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Тц тц, още една отрепка:
Louis C.K. Is Accused by 5 Women of Sexual Misconduct
Поканил мацките в стаята си, съблякъл се гол и почнал да мастурбира
Comment
-
Ето ви една идея къде да отидете на екскурзия догодина - ще отворят декорите на "Игра на тронове" (рус.) в Северна Ирландия за туристи."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Интересна идея - на базата на Unreal Engine българи са създали VR на Белоградчишките скали - и разни други работи"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
Comment