Изложба за Българското Средновековие - някой има ли преки впечатления?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Новини
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Ново седмично предаване “Операция Слава“ с водещ Росен Петров тръгва по bTV на 7 февруари, събота, в 22.30 часа.То ще бъде посветено на българската история. Съдържанието на продукцията ще бъде съсредоточено в две рубрики - “Великите битки на България” и „Забравени герои”."Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеМоже да направим облози коя ще е първата битка и кой ще е първия герой
...И кажи ми ти страннико,
чувал ли си звук,
по- велик от тропота на хиляди коне!!?...
Comment
-
Най-вероятно ще изпраскат нещо бомбастично около Междусъюзническата война и/или ще обясняват как политиците са окепазили България, а армията ни никога не е губила битка
Ще видим ... но предполагам, ще има много елементи от предишното, за което се е грижил и дали няма да се получи нещо като Историческото шоу на Слави Исторически поп, поп-чалга-историяМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеМоже да направим облози коя ще е първата битка и кой ще е първия герой
Но аз бих предложила Росен Петров ако толкова държи на историческо предаване, да направи нещо за неандерталците, по би му подхождало.
Comment
-
http://netinfo.bg/index.phtml?tid=40&oid=1272599
Чак сега го видях, може и да е коментирано вече. Всъщност, предполагам, че е.Last edited by Dobromir Rusev; 10-02-2009, 14:20.Колко бързо изчезва всичко — и самите тела във вселената и споменът за тях във вечността. Каква е природата на всичко сетивно и особено на онова, което ни примамва с удоволствие, плаши с мъка или заслепява тщеславието на хората с празната си външност. Колко евтино, презряно, нечисто и изложено на гибел е то в оценката на умствената способност.
МАРК АВРЕЛИЙ, "Към себе си", II, 12
Comment
-
Честит рожден ден, Morrissey!
Бившият фронтмен на The Smiths, продължил с успешна солова кариера, обичан поет и композитор, днес става на 50!"Мисля, че видът на изпотени мъже им въздействаше." - дан Глокта
Comment
Comment