Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ну погоди!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

В Сливница зайци има, аз съм служил в Брезник и много често съм отскачал до Сливница-та там по чукарите доста зайци съм виждал.
    П.С. не симпатизирам на заека,Джери и турбо птицата
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Parabellum написа
      :tdown:tdown:tdown Долу сите дребни дразнители
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ако ги нямаше тези малки гадове, анимациите щяха да бъдат по-приятни
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Parabellum написа
          В Сливница зайци има, аз съм служил в Брезник и много често съм отскачал до Сливница-та там по чукарите доста зайци съм виждал.
          Ама то е било пред Подпоручика да мине с калашника.

Comment

Описаните от мен събития са отпреди 20 години. Напълно е възможно Майката - Природата да е възстановила нарушеното от мен екологичено равновесие във фауната, вкл. дребен дивеч.
            Предлагам на Вашето внимание следната рецепта "Заек на шиш ала Сливница":
            Заекът да престои в марината 24 ч., измива се, шкипова се с парченца сланина, опича се на шиш на слаб огън, като се маже с мазнина. Сасът, който капе при печенето на заека се събира в отделен съд. Заекът се поднася със соса.
            Препоръчва се със светла бира / по избор /
            Добър апетит

Comment

Бре, добре звучи! С какво сте се занимавали вие в Сливница, бре хора?

Comment

Служихме на Народна Република България :rock:

Comment

Уха, със зайци в тенджерите и аз послужвам!

Comment

подпоручикъ-летецъ написа
                    Служихме на Народна Република България :rock:
                    Че на полигона останали ли са зайци
                    may the Force be with you

Comment

Е тва зайците много хубаво нещо ....

Един заек, няколко литра вино и айдее...
                      "Нима, Създателю,
                      съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                      мигар аз самият съм те молил
                      от мрака да ме извлечеш?"

Comment

..... в Белград, докато ония се усетят

Comment

Празна раница не пази граница Казал го е полковник Дрангов !
                          А ето още една рецепта - САМО ЗА ЦЕНИТЕЛИ:
                          Заек плакия ала МАЖИНО 1940:
                          Отстреляйте от амбразурите на "Мажино" 1 млад заек. Нарежете на дребни парчета 125г. сланина и я стоплете в тенджера. Извадете пръжките. В мазнината запържете до златисто 10 мънички главички лук. Прибавете месото от заека с пръжките и налейте 1 чаша вода и 1 лъжица мазнина. Добавете 2 стръка мащерка, сол и черен пипер - на вкус. Оставете ястието да ври на слаб огън - до 2 часа. Добавете 1 чаша стафиди, предварително накиснати в 1 чаша коняк "Наполеон". Варете още 1 час на слаб огън. Ястието се консумира с изискани френски вина от долното поречие на Лоара. След консумацията можете да "заголите по един фустан" / цит. по Стоянов, З., Записки по българските въстания" / и така до 10 май 1940г.

Comment

подпоручикъ-летецъ написа
                            Отстреляйте от амбразурите на "Мажино" 1 млад заек. ....
                            Йес!!!!!!! ))

Можеше да обърнеш хода на войната, ако я бше пуснал през 4-та!!!

П.П.
                            Не е като да не са знаели как се правят въстания наш`те деди....

Comment

KG125 написа
                              Бре, добре звучи! С какво сте се занимавали вие в Сливница, бре хора?
                              Аз пък служих на Републиката, не Народна-преди 11 години беше и това значи, че зайците са се появили.. :rock:

Comment

KG125 написа
                                Йес!!!!!!! ))

Можеше да обърнеш хода на войната, ако я бше пуснал през 4-та!!!

П.П.
                                Не е като да не са знаели как се правят въстания наш`те деди....
                                Както и всичките ТРИ НЕЩА :tup:

Comment

Working...
                                X