Бе къде ги намирате тия книги?! Нищо не миговорят , а явно са интересни...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Историческите романи
Collapse
X
-
Гост
-
Гост
-
Гост
-
Гост
-
Ами стилът и е много така комерсиален."Предречено от Пагане" и да се мръщиш и да не се мръщиш не може да стъпи на малкия пръст на "Сказанието" от където и да го погледнеш."Сказанието" е уникална книга дори за самия Дончев.Това е обективното ми мнение иначе тая госпожа много не мога да е дишам заради някои нейни изяви с които се изхрачи звучно на българската история,на баща си и на себе си.А между другото чел ли си "Сказанието"?Мисля че ако си го чел нямаше да недоволстваш!...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
XwX написаРомани оставили най-силна диря в съзнанието ми са "Сказанието за хан Аспарух..." , "Време разделно" и "И се възвисиха Асеневци". Смятам тези романи за връх в историческата ни литература.(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Comment
Comment