Неделя си пуснах Das Boot. Учудих се доста, че е към 4 часа. Да не би да има две версии?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кино - филми на историческа тематика
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Сержант Алексей Воронин написаГледах оня ден един руски филм за ВСВ - "Звезда". Гледал ли го е някой? Ако не, гледайте го - велик е.
Група съветски разузнавачи отиват в тила на немците и доста ги шашардисват. Научиха за готвещо се настъпление, но не можеха да предадат съобщението на своите. Накрая се добраха до една горска колиба с радиостанция, ама надойдоха немци. Руснаците бяха останали 3-4, а ония... То не бяха автоматчици, то не бяха снайперисти, то не бяха полувлекачи... Руснаците добре ги удържаха, докато не дойде един немец с огнепръскачка...
В крайна сметка руснаците измряха :cry:
Ама успяха да предадат съобщението по радиото.
Идеалът оцеля.
Каузата живее.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Някой спомня ли си филма"Адското оръжие" или нещо подобно беше заглавието.Български е! действието се развива в България през 1366 година и нашите юнаци се мъчат да вземат тайната за барута от Амедей Савойски-голямо бъхтене падна-мечове, оръдия абе страхотия.
Та някой спомня ли си този филм?То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Звезда го гледах наскоро и то на кино, многократните ми неконтрулируеми изблици на бурен смях (от дебилен тип на глас ме позасрамиха не малко пъти това мога да кажа за филма
След поредното падане на колене пред имеприализма и капитализма, а именно затриването на всички free. сайтове много от тези велики филми ще се позагубят. Предлагам да спасявате каквото можете на дискове.
Между другото я си кажете кой филми имате на ЦД - аз имам само Сталинград и Звяра (The beast of War) защото са ми сред най-любимите ако някой завбъдеще ги иска незабавно можем да ги обменим с някоя p2p програма. Много ми се ще ако някой има "Железния кръст" да го сподели с мене. Бях си го записал на VHS едно време но се унищожи.
Освен това ви призовавам към най-активно участие в торент и п2п сайтове с всякъква тематика за да разберат, че няма да получат и една стотинка от парите дето ги нямаме.
Comment
-
Наивен и нелеп до някъде...Просто не бях настроен очаквах друго и всеки път като чуех "Звезда, звезда я земля...." сапороводено от многоминутното безмислено реене из облаците не можех да се сдържам
Иначе харесвам и такива Руски филми и книги но в случая със Звезда е прекалено. Както например филмите на ужасите са сред най-добрите комедии
Comment
-
Wellington написаВсъщност беше "Дяволското оръжие" и много добре си го спомням, защото преди да го гледам мислех, че ще става въпрос за "арбалета", а то се оказа, че е за барута и аркебузите.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
HELLCAT написаВиталий, по ОРТ рекламираха един нов руски сериал "Краят на империята" нещо такова май беше. Гледал ли си го ?Hannibal ante portas.
Comment
Comment