Много ми се гледа "Цар и генерал" - търсил съм го из нета и го нямаше в безплатните сървъри до които имам достъп - в арената нямам и много ме е яд защото там сигурно го има.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Български филми
Collapse
X
-
Симпатичен филм. Фактически в едно предприятие се отваря командировка за Япония и........... приятелите които работят там почват да се ебават помежду си и да се натягат пред началникът си, кой да замине, като съответно топят другите помежду си. Типично по-български бих казал, накрая за Япония отива....................То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Аз одеве пак си пуснах Тримата от запаса и се спуках от смях...Абе не знам нашите актиори много така играят колкото и Парабелум да не е съгласен...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Е то е ясно ,че е черно бял,то по онова време повечето филми си бяха такива-добрия си е добър ,лошия си е лош и средно положение няма.А някой спомня ли си култовия според мен "Опълченците на Шипка".На мен поне много ми харесваше,макар че си беше бая наивен.А иначе много ми харесваха българските комедии-"Любимец13","Специалист по всичко",сакралния "Оркестър без име","Щурец в ухото","От нищо нещо".Ееех,къде ги сега такива български филми....Ами оригиналния вариант на "Козият рог"!И не само филмите бяха хубави,от тях останаха реплики дето си станаха направо фолклор,пък и музиката им беше страхотна."Прави каквото трябва,да става каквото ще!"
Comment
-
Parabellum написаФилмът е абсолютно слаб. Чел съм и книгата-фактически самата тя е слаба. Няма дух и живец в нея.
Да така е, Апостол Карамитев умира по време на снимките на този филм и Коста Цонев го замества, като играе едновременно ролята на севастократор Александър и тази на Йоан Асен, откъм декори, дрехи и оръжие както винаги сме на висота, но откъм игра на актьорите-боза.
Но всеки си има собствен вкус, така че който не е гледал филма, нека да го гледа може й да му хареса.
Comment
Comment