Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Български филми

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Много ми се гледа "Цар и генерал" - търсил съм го из нета и го нямаше в безплатните сървъри до които имам достъп - в арената нямам и много ме е яд защото там сигурно го има.

Comment

А какво ще ми кажете за "Маневри на Петия Етаж", тегля то през емуле, но въобще не го помня.
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Симпатичен филм. Фактически в едно предприятие се отваря командировка за Япония и........... приятелите които работят там почват да се ебават помежду си и да се натягат пред началникът си, кой да замине, като съответно топят другите помежду си. Типично по-български бих казал, накрая за Япония отива....................
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Ами "Зарево над Драва"?Иначе има много хубави български филми,но са се от старите.Новите дет се казва са си направо отврат.Скоро пак гледах "Осъдени души" и пак ми хареса.Някой гледал ли е "Черните ангели"?
          "Прави каквото трябва,да става каквото ще!"

Comment

Аз одеве пак си пуснах Тримата от запаса и се спуках от смях...Абе не знам нашите актиори много така играят колкото и Парабелум да не е съгласен
            ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Я по-добре кажете откъде бих могъл да тегля български филми?

Comment

Аз тегля от emule.
                albireo написа
                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Черните ангели.Приличен сц филм , в който се разказва за съпротивата демек Партизаните в България.Накрая всички умират.Черно бял е.
                  То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Да, филмът не е лош - разказва за една конкретна терористична група с това име. Не е лош, макар на моменти актоьрите да преиграват според мен (има и декламаторски изпълнения тук-там).

Comment

Е то е ясно ,че е черно бял,то по онова време повечето филми си бяха такива-добрия си е добър ,лошия си е лош и средно положение няма.А някой спомня ли си култовия според мен "Опълченците на Шипка".На мен поне много ми харесваше,макар че си беше бая наивен.А иначе много ми харесваха българските комедии-"Любимец13","Специалист по всичко",сакралния "Оркестър без име","Щурец в ухото","От нищо нещо".Ееех,къде ги сега такива български филми....Ами оригиналния вариант на "Козият рог"!И не само филмите бяха хубави,от тях останаха реплики дето си станаха направо фолклор,пък и музиката им беше страхотна.
                      "Прави каквото трябва,да става каквото ще!"

Comment

Parabellum написа
                        Накрая всички умират.
                        Добре описа филма, сега на всеки ще му е интересно да го гледа .

За репликите, на мен май ми е любима "Татко каза, че ще ми купи колело, ама друг път" .
                        По моя преценка съм обективен.

Comment

Манщайн , т. н. ,,филми" , които се правят през последните години в България , нямат нищо общо с киното. За съжаление ...
                          Hannibal ante portas.

Comment

Imperal би ли ми казал какво е това emule, за да мога и аз да си идърпам някои филми, които много ми се гледат...
                            По-лесно е да се развърже завързаното, отколкото да се съедини разделеното.
                            --- Цицерон ---

Comment

Parabellum написа
                              Филмът е абсолютно слаб. Чел съм и книгата-фактически самата тя е слаба. Няма дух и живец в нея.
                              Да така е, Апостол Карамитев умира по време на снимките на този филм и Коста Цонев го замества, като играе едновременно ролята на севастократор Александър и тази на Йоан Асен, откъм декори, дрехи и оръжие както винаги сме на висота, но откъм игра на актьорите-боза.
                              Но всеки си има собствен вкус, така че който не е гледал филма, нека да го гледа може й да му хареса.
                              Не мисля, чи и откъм дрехи и оръжие сме на висота. Спомените ми са за византийци в цялостни ризници/нагръдници, напомнящи на мускулестите, имаше и някаккъм рицар по едно време в някаква цялостна ризница - това са доста анахронични неща за началото на 13 в.

Comment

Аз пак ще се повторя, но дано не съм ви досаден. Ето филмчето за Шипченската възстановка от тази година

Comment

Working...
                                X