Ъъ, на кого е този цитат?! Вярно, Оруел, ни предупреждава за това от вече повече от половин век за подобни събития, но тези "конспирации" са малко нелепи.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
"911 по Фаренхайт"
Collapse
X
-
Ама, недей, така... Ти съдиш по някаква екранизация, ли? Виж, не говоря срещу "1984", може би дори тя е книгата, която никога няма да забравя, но все пак "сатанистки", "ционистки", "нацистки", "правителствени" или к'вито и да е други конспирации са меко казано наивни и доказателствено неиздържани."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
-
Филм,основан на предположения,без покритие.Някои от тезите са откровено жонглиране с една цел-омърсяването на Буш.
Оказа се,че много от нещата Муур си ги е съчинил и естествено-невъзможно бе за него да ги защити в поседвалите дебати.
Филм,създаден с една цел-връщането на демократите на власт.
Удобна провокативна акция преди избори!"Търпение и време, време и търпение..."
Кутузов
Comment
-
[quote="Erich Von Manstein"]Heinz W. Guderian написаполувин векHeinz W. Guderian написаполувин "чо"век"Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
-
evergreen написаФилм,основан на предположения,без покритие.Някои от тезите са откровено жонглиране с една цел-омърсяването на Буш.
Оказа се,че много от нещата Муур си ги е съчинил и естествено-невъзможно бе за него да ги защити в поседвалите дебати.
Филм,създаден с една цел-връщането на демократите на власт.
Удобна провокативна акция преди избори!albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Според мен Буш ще загуби,освен ако терористите не объркат конците.Т.е. някой нов,мащабен атентат ще косолидира американците и...майка им жална на ислямските фундаменталисти!През следващите няколко години.
Но те това го знаят прекрасно,знаят и че Щатите не са слабоволева и беззащитна страна,като Испания да речем!Имат достатъчно ум и интелект,за да не повлияят на естествения ход на нещата.
А филмът на Муур е добре дошъл за анти-глобалистите,които в момента виждат в лицето на демократите по-малкия дявол."Търпение и време, време и търпение..."
Кутузов
Comment
-
evergreen написаНо те това го знаят прекрасно,знаят и че Щатите не са слабоволева и беззащитна страна,като Испания да речем!Имат достатъчно ум и интелект,за да не повлияят на естествения ход на нещата.По моя преценка съм обективен.
Comment
-
Преди малко го гледах.. просто коментарите са излишни. Самия филм прави безкрайно смешни доста от темите в "Съвремие" и много хора, които спорят там Да не говорим колко смешни сме и самите ние като държава - такъв филм може да се направи и за Соломон Паси например.. и направо чудя се защо живеем изобщо като се замисли човек. Наистина много ми скапа настроението тоя филм :x
The roof, the roof, the roof is on fire,
We don't need no water let the motherfucker burn,
Burn motherfucker burn...
Comment
-
Кои теми в "Съвремие" прави смешни филма?
По въпроса за испанците - явно обществото им е доста по-здравомислещо и хората не са така индоктринирани като в САЩ. Това и показаха с вота си. Ние има само да мечтаем да стигнем тяхното ниво.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment