Трой смуче.
По-добре гледайте Бен Хур, ако ви се гледа епос.. :lol:
По-добре гледайте Бен Хур, ако ви се гледа епос.. :lol:
/.. пак клади... /хм.. Одисей е намислил нещо.. :idea: /.. ъм.. к'во да кажа?.. /"гърците" вдигнаха гълъбите. Я!.. оставили нещо/... (някъде ми се губят 10 години).. /Вкарахме коня в града и момите се опитва да изкарат около него едно нескопосано хорце/... /Тъмна нощ!.. от коня почват да изскачат "гърци".. В ляво от мен, в салона се чуват възклицания (явно Омир вече не се изучава в училище :oops: ) ХА!.. Ахил не трябваше ли да е мъртъв!!?.. кланета, зрелища, и пак кланета и пак зрелища /..Ахил търси троянката.. е т'ва на нищо не прилича!.. размекнал се е :? .. /мацката не е добре с главата- целия град бяга в една посока, а тя - в другата.. мм.. любов!/.. / Сърцето ми трепна! Агамемнон я сбара! :x Щяла да му.... ъхъ... :oops: .. гат. Мъжко момиче! Как го ръгна само!.. жестоко!.. Ура!.. И Ахил дойде, не е забравил да върти меча..
Ъ!.. И Парис
Мисли си че е Леголас и надупчи русото гадже.. ъъ.. Ахил де! :oops: Ами то смъртен т'ва го не може.. Виж елф?.. Това си е друго нещо!../.. И сега.. сълзи, лигавене, сълзи, лигавене /.. "Тръгни ма".. "Неща".. "Тръгни ма".. "Неща".../...И Ахил бил смъртен!!
... Пак трупаме клади.. Ще горим Ахил!
... /Щастливия край- спасихме жени, деца, малко мъже и едно хилаво момче- Еней му казвали. Рим, историята и света тях чака! Брей, какви основи имала западната цивилизация 8)
Comment