Е, да. Идеята за това кой какво си пази е оригинална. Аз единственото, за което съм сигурен са книжките с приказки, например "Приказки на балканските и други народи" :tup:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анимационните сериали по Канал 1
Collapse
X
-
Michael Wittmann написамухахах червен пластмасов меч, щит и хански шлем КУЛТ !!!!!!!!!!!! да земем да приложим снимки :lol:albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
поправих го. От червение щит поо селата правеха хранилка за кокошки, аз имах страшно много и огнестрелно оръжие, най-любима ми беше една руска двуцевка, тя имаше отпред едни капачки, обаче геният на техническата мисъл (демек аз) ги беше махнал и стреляше с дюбели, съвсем подходящ боеприпас, имах и един пистолет дето стреляше с пластмасови дискчета, колкото монета от 5ст, пълнителят събираше към 20, пистолетът беше с единично действие (който разбира от револвери ще се сети). пък що автомати....даже един с подцевен гранатовет и "оптика" че и "лазер"
Comment
-
а колички "Matchbox" пълен рафт - проблем ? Сега се разрових и успях да намеря само 4 оцелели
N22 Blaze Buster (много популярната пожарна кола) - made in Bulgaria 1975
N24 Rolls Royce Silver Shadow
N28 Lincoln Continental - made in Bulgaria 1979
и трите Matchbox INTL Ltd, а интересното е, че имам и още една пожарна с минимални разлики от Българската която си е баш от заводите - Made in England (C) 1975 Lesney Productions & Co Ltd. (май я приватизирах от един стар приятел от детството, който не бях виждал повече от 15 год, а скоро го видях по TV да рекламира Военното училище в Шумен :lol: )
Всъшност чак сега ме озадачи факта, че са made in Bulgaria - как е възможно подобна капиталистическа фирма да е произвеждала стоките си у нас ? Някой по просветен може да обесни този феномен
Сега отворих и сайта на Мачбокс - Хммм само пластмасови боклуци ужасно напомнящи на компютърна анимация... "не ги правят както едно време"
Comment
-
Като става дума за "пластмаса" много гот беше играта с пласмасови воини в стил "Арми мен" или битките между лего бойци- "На всички фронтове" :duel:"Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
-
Gaden Gogi написа"Детство мое, забавно и вълшебно, детство мое , така си ми потребно..."
Много си падах по Стамат и Прокопи от този филм. Те олицетворяваха полицаят-фашист от преди Девети.
Ех, златни времена бяха тогава. Ех!То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Michael Wittmann написаа колички "Matchbox" пълен рафт - проблем ? Сега се разрових и успях да намеря само 4 оцелели
N22 Blaze Buster (много популярната пожарна кола) - made in Bulgaria 1975
N24 Rolls Royce Silver Shadow
N28 Lincoln Continental - made in Bulgaria 1979
и трите Matchbox INTL Ltd, а интересното е, че имам и още една пожарна с минимални разлики от Българската която си е баш от заводите - Made in England (C) 1975 Lesney Productions & Co Ltd. (май я приватизирах от един стар приятел от детството, който не бях виждал повече от 15 год, а скоро го видях по TV да рекламира Военното училище в Шумен :lol: )
Всъшност чак сега ме озадачи факта, че са made in Bulgaria - как е възможно подобна капиталистическа фирма да е произвеждала стоките си у нас ? Някой по просветен може да обесни този феномен
Сега отворих и сайта на Мачбокс - Хммм само пластмасови боклуци ужасно напомнящи на компютърна анимация... "не ги правят както едно време"albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
много си далеч от истината, миналото лято си занесох в Б-я 20 имперски щурмоваци, трупам си лека-полека сериозна ЛЕГО армия, и правила имам за военни игри такива, ама не остава време засега.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment