If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Лудница е т'ва. Сещам се, че в превъзходната по моему книга "Светът на Софи" се пита: "Защо ЛЕГО е най-великата детска игра?!" е, има и друг отговор освен дадения в там
"Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
1. Анимационни: Семейство Флинстоун, Костенурките Нижда, Пчеличката Мая, Ферди мравката, Пътешествия в космоса, Вълщебната корона, Приключенията на мечето Ръкспин, Ну Погоди
Игрални: Синьо лято, Неочаквана ваканция, Васко да Гама от село Рупча, Войната на таралежите, Летящият Честмир, Арабела, ПО следите на капитан Грант, Незнайко, Бенджи Закс и звездният принц, имашеедин полски пак по Верн( не му помня за жалост името)
Преди няколко години имаше един сериен анимационен "Войната на зверовете". За мен това е нещо невероятно добро. Ако ги намеря ще си ги сваля на момента. Кажете гледали ли сте го и какво ви е мнението?
Оо, филмчета с раздвижено ЛЕГО имаше. Рекламни си бяха, но бяха все някакви мини историйки и много им се радвах. Гледах някои на едни много отдавна минали малки изложения на ЛЕГО.
А в нета може да се намерят и любителски такива, има някои много яки.
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Преди няколко години имаше един сериен анимационен "Войната на зверовете". За мен това е нещо невероятно добро. Ако ги намеря ще си ги сваля на момента. Кажете гледали ли сте го и какво ви е мнението?
Една от любимите ми компютърни анимации е Reboot. По Диема я въртяха непрекъснато и макар да не е точно като Войната мисля, че ще ти хареса /абсолютно възможно е и да си я гледал/. Относно къде може да се намерят в нета - почти всеки интернет доставчик ги има качени на сървъра си.
Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...
Comment