Не само че не ни изненадва, а трябва да сме благодарни. Можеше Афродита да е транссексуален ескимос, примерно, да не чуе дявола. Между другото, Атина и Патрокъл също се оказаха негри. Абе, цялата рода
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сериали
Collapse
X
-
Кухулин написа Виж мнение
Не знам това избеленото за негърка ли го броим, обаче играе АртемидаНикто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Това като един индийски филм за Хитлер и Втората световна война, на описание и кадри на който бях попадал. Хитлер беше един пълничък тъмен ц.. индиец. Сигурно се е повъртял в гроба както си трябва
Вероятно тепърва ще се гледат странни работи, в глобализирания свят с много и различни кинематографи (един ден ще стане съвсем реално) гледните точки към събитията ще се променят неизбежно. Както до 1989-1990 г. имаше общо взето две главни гледни точки, сега вероятно ще са повече. И ще изглежда странно. Например китайски филм и сериал за ВСВ извън Китай и т.н.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Кухулин написа Виж мнение
Не знам това избеленото за негърка ли го броим, обаче играе АртемидаМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Nick написа Виж мнениеЧист кошмар... За каква публика е правено това?
Comment
-
Amazon's Billion-Dollar Lord Of The Rings Will Span Five Seasons
Задават се нови епични дискусии за височината на Барад-дур
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеАбе, щом BazBattles се отплесна и пусна анализ на битката при Тризъбеца, смятай...
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеНякой трябва да ги язди тия дракони. Злите езици шепнат, че Джон затова се радва на такъв плот армърValBo написа Виж мнениеА на третия кой ще е?Кухулин написа Виж мнениеНямам идея. Може да даде фира по пътя
Comment
-
Liberte, egalite, fraternite
Viva la revolution
Zalmoxis написаИмайте предвид, че влизането в Бойна Слава за средния българин е значителен културен шок.
dibo написаПреценил съм като модератор, че езикът Ви е неподходящ и толкова.
Comment
-
Liberte, egalite, fraternite
Viva la revolution
Zalmoxis написаИмайте предвид, че влизането в Бойна Слава за средния българин е значителен културен шок.
dibo написаПреценил съм като модератор, че езикът Ви е неподходящ и толкова.
Comment
Comment