Хайде да си кажа и аз мнението като страничен на клановите битки човек. Не ми харесва тона на повечето постове, но поне горе долу стана ясно какви са изискванията в различните кланове. Лично за мен играта е почивка след работа. Имам желание да играя отборно и по специално кланови битки, но не и толкова обвързващо и професионално като в ЕПИК. Така че след като изкарам първата си десятка - Ис-7 след около 120000 опит, ако ме одобрят бих се присъединил към някой от клановете на БГАД /не че знам как се кандидатсва/- просто позицията на Бирата ми допада най-много.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кланови войни
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Хайде да държим вече темата в страни от личните качества на даден играч. Направиха вече забележка, че сме прекалили. Така, че хайде да не продължаваме в тази посока. Пак да напомня в кой форум пишем и с какво е известен този форум. Ценното тук са не караниците и изтъкването на лични качества (макар че сигурно и това го има), а задълбочените анализи на определени теми. Отплеснахме се снощи. Извинявайте и за моето участие. Но хайде стига толкова. Сигурен съм, че има няколко човека тук, които има какво да напишат по отношение на клановата тактика. Нека да не им пречим.
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеХайде да държим вече темата в страни от личните качества на даден играч. Направиха вече забележка, че сме прекалили. Така, че хайде да не продължаваме в тази посока. Пак да напомня в кой форум пишем и с какво е известен този форум. Ценното тук са не караниците и изтъкването на лични качества (макар че сигурно и това го има), а задълбочените анализи на определени теми. Отплеснахме се снощи. Извинявайте и за моето участие. Но хайде стига толкова. Сигурен съм, че има няколко човека тук, които има какво да напишат по отношение на клановата тактика. Нека да не им пречим.ALL GREAT THINGS ARE SIMPLE ,AND MANY CAN BE EXPRESSED IN SINGLE WORDS:
FREEDOM,JUSTICE,HONOR,DUTY,MERCY, HOPE.
-Winston Churchill
Comment
-
Така аз да попитам нещо сега
Имаше на сайта в новините нещо по повод нови правила за клановите войни.Новината е за след 0.85 ъпдейт и ставаше на въпрос за времето на заключване на танковете според битките и териториите.Но сега нещо не мога да я намеря.Ако някой е запознат и има инфо да кажеALL GREAT THINGS ARE SIMPLE ,AND MANY CAN BE EXPRESSED IN SINGLE WORDS:
-Winston Churchill
Comment
-
http://worldoftanks.com/news/1959-in...ars-mechanics/ Сам се оправихALL GREAT THINGS ARE SIMPLE ,AND MANY CAN BE EXPRESSED IN SINGLE WORDS:
-Winston Churchill
Comment
-
1951 написа Виж мнениеПриканвам добре да мислите преди да пишете в тази тема...
Все пак няма смисъл да си губите времето пишейки фермани с извадки от кланови сапунени сериали, когато няколко часа по-късно произведенията ви ще бъдат изтрити...ALL GREAT THINGS ARE SIMPLE ,AND MANY CAN BE EXPRESSED IN SINGLE WORDS:
-Winston Churchill
Comment
-
ahabg написа Виж мнениеИмаше един мейл адрес на WG и сайт където можеш да им пратиш по стар replay и те ти го конвертираха и ти го качваха в youtube
някой сеща ли се как беше?ALL GREAT THINGS ARE SIMPLE ,AND MANY CAN BE EXPRESSED IN SINGLE WORDS:
-Winston Churchill
Comment
-
Ето го и актуалния списък с кланове към трети май.
Форматирането не става за този форум, затова ето линк.
Списък с клановете
Comment
Comment