Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кланови войни

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Хайде да си кажа и аз мнението като страничен на клановите битки човек. Не ми харесва тона на повечето постове, но поне горе долу стана ясно какви са изискванията в различните кланове. Лично за мен играта е почивка след работа. Имам желание да играя отборно и по специално кланови битки, но не и толкова обвързващо и професионално като в ЕПИК. Така че след като изкарам първата си десятка - Ис-7 след около 120000 опит, ако ме одобрят бих се присъединил към някой от клановете на БГАД /не че знам как се кандидатсва/- просто позицията на Бирата ми допада най-много.
    Last edited by uzi71; 25-04-2013, 15:02.

Comment

Предполагам, че повечето хора от известните кланове сте софиянци.Що не се съберете и да изпиете по една бира, вместо да се дракате тук

Comment

Хайде да държим вече темата в страни от личните качества на даден играч. Направиха вече забележка, че сме прекалили. Така, че хайде да не продължаваме в тази посока. Пак да напомня в кой форум пишем и с какво е известен този форум. Ценното тук са не караниците и изтъкването на лични качества (макар че сигурно и това го има), а задълбочените анализи на определени теми. Отплеснахме се снощи. Извинявайте и за моето участие. Но хайде стига толкова. Сигурен съм, че има няколко човека тук, които има какво да напишат по отношение на клановата тактика. Нека да не им пречим.

Comment

Angelmr написа Виж мнение
          Хайде да държим вече темата в страни от личните качества на даден играч. Направиха вече забележка, че сме прекалили. Така, че хайде да не продължаваме в тази посока. Пак да напомня в кой форум пишем и с какво е известен този форум. Ценното тук са не караниците и изтъкването на лични качества (макар че сигурно и това го има), а задълбочените анализи на определени теми. Отплеснахме се снощи. Извинявайте и за моето участие. Но хайде стига толкова. Сигурен съм, че има няколко човека тук, които има какво да напишат по отношение на клановата тактика. Нека да не им пречим.
          Съгласен и напълно подкрепям
          ALL GREAT THINGS ARE SIMPLE ,AND MANY CAN BE EXPRESSED IN SINGLE WORDS:
          FREEDOM,JUSTICE,HONOR,DUTY,MERCY, HOPE.
          -Winston Churchill

Comment

Така аз да попитам нещо сега
            Имаше на сайта в новините нещо по повод нови правила за клановите войни.Новината е за след 0.85 ъпдейт и ставаше на въпрос за времето на заключване на танковете според битките и териториите.Но сега нещо не мога да я намеря.Ако някой е запознат и има инфо да каже
            -Winston Churchill

Comment

http://worldoftanks.com/news/1959-in...ars-mechanics/ Сам се оправих
              -Winston Churchill

Comment

Приканвам добре да мислите преди да пишете в тази тема...
                Все пак няма смисъл да си губите времето пишейки фермани с извадки от кланови сапунени сериали, когато няколко часа по-късно произведенията ви ще бъдат изтрити...
                Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
                  Приканвам добре да мислите преди да пишете в тази тема...
                  Все пак няма смисъл да си губите времето пишейки фермани с извадки от кланови сапунени сериали, когато няколко часа по-късно произведенията ви ще бъдат изтрити...
                  Взе да ми писва постоянното писане по тази тема.Аз лично само отговарям на постовете на някои хора.Не съм един път отворил тема.За жалост само тук администратора показва някаква неутрална позиция.Надявам се да остане такъв.
                  -Winston Churchill

Comment

Забравих да похваля момчетата от отбора на BG_AD които се биха с доста добри кланове на ландинга на Холандия и ни качиха отново на картата.

БРАВО
                    -Winston Churchill

Comment

Браво, браво, браво!
                      Raste @ Elite Epic Fail Clan [EPIC] EU
                      Asekato @ Първа българска черноморска дивизия [1-Bul] RU
                      ESL BG WoT Master League Admin

Comment

Според мен подобна спортсменска надпревара, разбира се в разумни граници, без махленски простотий е полезна. Меренето на половите органи винаги е било любимо хоби за всички мъже по всякакъв повод.

Comment

Имаше един мейл адрес на WG и сайт където можеш да им пратиш по стар replay и те ти го конвертираха и ти го качваха в youtube
                          някой сеща ли се как беше?

Comment

ahabg написа Виж мнение
                            Имаше един мейл адрес на WG и сайт където можеш да им пратиш по стар replay и те ти го конвертираха и ти го качваха в youtube
                            някой сеща ли се как беше?
                            Срок регистрации домена истек. Требуется продление, чтобы возобновить работу домена и его сервисов
                            -Winston Churchill

Comment

Ето го и актуалния списък с кланове към трети май.

Форматирането не става за този форум, затова ето линк.

Списък с клановете

Comment

Добра работа , поздравления за труда.
                                Този, който не е готов да отдаде живота си , той не е достоен да го притежава.

Comment

Working...
                                X