Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ESL турнирите

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ами , ако може да се дават предложения от кланове които вече са дали такова , аз ще дам ново .
    Този, който не е готов да отдаде живота си , той не е достоен да го притежава.

Comment

PepeII написа Виж мнение
      Ами , ако може да се дават предложения от кланове които вече са дали такова , аз ще дам ново .
      Моето предложение за турнир е Maus.

Comment

PepeII написа Виж мнение
        Може, разбира се. Ако има обаче клан, който досега не е поръчвал, неговото предложение отива отпред на опашката.
        Raste @ Elite Epic Fail Clan [EPIC] EU
        Asekato @ Първа българска черноморска дивизия [1-Bul] RU
        ESL BG WoT Master League Admin

Comment

spiji написа Виж мнение

Моето предложение за турнир е Maus.
          Бой с чайници
          Обаче като се замисля-ще е голям фън

Comment

Raste написа Виж мнение
            Към днешна дата 25.04.2013 г. в българската лига се играят два вида турнири:

1. 3х3, 8 тиър танкове, забранени са разрушители и артилерии, разрешен е само по един танк с барабан
            2. 7х7, 8 тиър танкове

Турнирите се играят върху набор от предварително определени карти и са във формат на директна елиминация. Изиграват се в рамките на един следобед, като в момента началото на турнирите е в Събота от 17:00 часа. Лигата е отворена само за българи и български отбори (можете да играете от чужбина спокойно, но трябва да сте българи).

Повече информация относно начините на регистрация за участие, правилата на турнирите и планираните за седмицата турнири можете да намерите тук:

http://www.esl.eu/bg/wot/

Към този момент всяка седмица Wargaming осигурява награден фонд от 100 000 виртуално злато за турнирите, които се разпределят между участниците по обявена схема, в зависимост от класирането.
            Въпрос към знаещият:
            Така значи ние сме клан ... може и малък, но с надежда да станем голям и играем на руският сайт на играта та от както вкараха т.н. командни боеве няма вечер да не сме на терен - виртуалното бойно поле.... та въпроса ни е ние дали можем да играем на нашите турнири и със съответния награден фонд. Как ще се получат нещата ако можем, с какви танкове и екипажи ще играем.
            П.П. Знам че роуминг екстрата я няма, но май е напът да стане и ако стане ще можем ли и ние да играем за това виртуално злато.... т.е. аз ще съм си спокоен че ще мога да ползвам своите виртуални машини с оборудване и обучение на екипаж на съответното ниво.

Comment

tconiotconev написа Виж мнение
              Въпрос към знаещият:
              Така значи ние сме клан ... може и малък, но с надежда да станем голям и играем на руският сайт на играта та от както вкараха т.н. командни боеве няма вечер да не сме на терен - виртуалното бойно поле.... та въпроса ни е ние дали можем да играем на нашите турнири и със съответния награден фонд. Как ще се получат нещата ако можем, с какви танкове и екипажи ще играем.
              П.П. Знам че роуминг екстрата я няма, но май е напът да стане и ако стане ще можем ли и ние да играем за това виртуално злато.... т.е. аз ще съм си спокоен че ще мога да ползвам своите виртуални машини с оборудване и обучение на екипаж на съответното ниво.
              Това е доста интересен въпрос.

Нека го кажем така - ако имате акаунти на руския и на европейския, трябва да ги декларирате в профила си в ESL (има ги и двата сървъра като отделни опции там), да си изберете само един от двата акаунта, да ми ги обявите в специална тема, която ще отворя и да играете в българската секция на ESL само с избрания акаунт, а не да ги редувате постоянно. И примерно ще измислим, че през 12 месеца може да сменяте избрания акаунт

Ако имате акаунти само на руския, декларирате го на съответното място в ESL профила и си играете без проблем с него в българската секция на ESL.

И разбира се - трябва да сте българи (или живеещи в България) всички в отбора.

Всичко това при условие и когато направят ОФИЦИАЛНО роуминга и го пуснат като функционалност в играта.

Comment

Raste написа Виж мнение
                Това е доста интересен въпрос.

Нека го кажем така - ако имате акаунти на руския и на европейския, трябва да ги декларирате в профила си в ESL (има ги и двата сървъра като отделни опции там), да си изберете само един от двата акаунта, да ми ги обявите в специална тема, която ще отворя и да играете в българската секция на ESL само с избрания акаунт, а не да ги редувате постоянно. И примерно ще измислим, че през 12 месеца може да сменяте избрания акаунт

Ако имате акаунти само на руския, декларирате го на съответното място в ESL профила и си играете без проблем с него в българската секция на ESL.

И разбира се - трябва да сте българи (или живеещи в България) всички в отбора.

Всичко това при условие и когато направят ОФИЦИАЛНО роуминга и го пуснат като функционалност в играта.
                Ихаааааа тази вечер ще бъде казано на клановият водач, а така също и на останалите от клана. Значи не напразно направихме обединение двата клана "ОХР" и "BGR" , като станахме един "ОХР"
                П.П. Дано турнирите са през деня и в почивни дни.
                П.С. "vezira" е в Кипър, а "Макаров 9" в Гърция. Руснаците в клана няма да ги ангажираме. зада избегнем проблеми.

Comment

tconiotconev написа Виж мнение
                  Ихаааааа тази вечер ще бъде казано на клановият водач, а така също и на останалите от клана. Значи не напразно направихме обединение двата клана "ОХР" и "BGR" , като станахме един "ОХР"
                  П.П. Дано турнирите са през деня и в почивни дни.
                  П.С. "vezira" е в Кипър, а "Макаров 9" в Гърция. Руснаците в клана няма да ги ангажираме. зада избегнем проблеми.
                  Няма значение къде са, стига да са българи. Също така може и да са чужденци, но постоянно живеещи в България.

Comment

Working...
                  X