ESL турнирите

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • PepeII
    редовен
    • Jan 2013
    • 75

Ами , ако може да се дават предложения от кланове които вече са дали такова , аз ще дам ново .
    Този, който не е готов да отдаде живота си , той не е достоен да го притежава.

Comment

• spiji
      новак
      • Apr 2013
      • 13

PepeII написа
      Ами , ако може да се дават предложения от кланове които вече са дали такова , аз ще дам ново .
      Моето предложение за турнир е Maus.

Comment

• Raste
        редовен
        • Apr 2013
        • 86

PepeII написа
        Може, разбира се. Ако има обаче клан, който досега не е поръчвал, неговото предложение отива отпред на опашката.
        Raste @ Elite Epic Fail Clan [EPIC] EU
        Asekato @ Първа българска черноморска дивизия [1-Bul] RU
        ESL BG WoT Master League Admin

Comment

• fidelis
          редовен
          • Jul 2010
          • 176

spiji написа

Моето предложение за турнир е Maus.
          Бой с чайници
          Обаче като се замисля-ще е голям фън

Comment

• tconiotconev
            майор
            • May 2007
            • 412

Raste написа
            Към днешна дата 25.04.2013 г. в българската лига се играят два вида турнири:

1. 3х3, 8 тиър танкове, забранени са разрушители и артилерии, разрешен е само по един танк с барабан
            2. 7х7, 8 тиър танкове

Турнирите се играят върху набор от предварително определени карти и са във формат на директна елиминация. Изиграват се в рамките на един следобед, като в момента началото на турнирите е в Събота от 17:00 часа. Лигата е отворена само за българи и български отбори (можете да играете от чужбина спокойно, но трябва да сте българи).

Повече информация относно начините на регистрация за участие, правилата на турнирите и планираните за седмицата турнири можете да намерите тук:

After over two decades of supporting 13,000,000+ players in over 1,000 esports games, play.eslgaming.com (ESL Play) has shut down.

Към този момент всяка седмица Wargaming осигурява награден фонд от 100 000 виртуално злато за турнирите, които се разпределят между участниците по обявена схема, в зависимост от класирането.
            Въпрос към знаещият:
            Така значи ние сме клан ... може и малък, но с надежда да станем голям и играем на руският сайт на играта та от както вкараха т.н. командни боеве няма вечер да не сме на терен - виртуалното бойно поле.... та въпроса ни е ние дали можем да играем на нашите турнири и със съответния награден фонд. Как ще се получат нещата ако можем, с какви танкове и екипажи ще играем.
            П.П. Знам че роуминг екстрата я няма, но май е напът да стане и ако стане ще можем ли и ние да играем за това виртуално злато.... т.е. аз ще съм си спокоен че ще мога да ползвам своите виртуални машини с оборудване и обучение на екипаж на съответното ниво.

Comment

• Raste
              редовен
              • Apr 2013
              • 86

tconiotconev написа
              Въпрос към знаещият:
              Така значи ние сме клан ... може и малък, но с надежда да станем голям и играем на руският сайт на играта та от както вкараха т.н. командни боеве няма вечер да не сме на терен - виртуалното бойно поле.... та въпроса ни е ние дали можем да играем на нашите турнири и със съответния награден фонд. Как ще се получат нещата ако можем, с какви танкове и екипажи ще играем.
              П.П. Знам че роуминг екстрата я няма, но май е напът да стане и ако стане ще можем ли и ние да играем за това виртуално злато.... т.е. аз ще съм си спокоен че ще мога да ползвам своите виртуални машини с оборудване и обучение на екипаж на съответното ниво.
              Това е доста интересен въпрос.

Нека го кажем така - ако имате акаунти на руския и на европейския, трябва да ги декларирате в профила си в ESL (има ги и двата сървъра като отделни опции там), да си изберете само един от двата акаунта, да ми ги обявите в специална тема, която ще отворя и да играете в българската секция на ESL само с избрания акаунт, а не да ги редувате постоянно. И примерно ще измислим, че през 12 месеца може да сменяте избрания акаунт

Ако имате акаунти само на руския, декларирате го на съответното място в ESL профила и си играете без проблем с него в българската секция на ESL.

И разбира се - трябва да сте българи (или живеещи в България) всички в отбора.

Всичко това при условие и когато направят ОФИЦИАЛНО роуминга и го пуснат като функционалност в играта.

Comment

• tconiotconev
                майор
                • May 2007
                • 412

Raste написа
                Това е доста интересен въпрос.

Нека го кажем така - ако имате акаунти на руския и на европейския, трябва да ги декларирате в профила си в ESL (има ги и двата сървъра като отделни опции там), да си изберете само един от двата акаунта, да ми ги обявите в специална тема, която ще отворя и да играете в българската секция на ESL само с избрания акаунт, а не да ги редувате постоянно. И примерно ще измислим, че през 12 месеца може да сменяте избрания акаунт

Ако имате акаунти само на руския, декларирате го на съответното място в ESL профила и си играете без проблем с него в българската секция на ESL.

И разбира се - трябва да сте българи (или живеещи в България) всички в отбора.

Всичко това при условие и когато направят ОФИЦИАЛНО роуминга и го пуснат като функционалност в играта.
                Ихаааааа тази вечер ще бъде казано на клановият водач, а така също и на останалите от клана. Значи не напразно направихме обединение двата клана "ОХР" и "BGR" , като станахме един "ОХР"
                П.П. Дано турнирите са през деня и в почивни дни.
                П.С. "vezira" е в Кипър, а "Макаров 9" в Гърция. Руснаците в клана няма да ги ангажираме. зада избегнем проблеми.

Comment

• Raste
                  редовен
                  • Apr 2013
                  • 86

tconiotconev написа
                  Ихаааааа тази вечер ще бъде казано на клановият водач, а така също и на останалите от клана. Значи не напразно направихме обединение двата клана "ОХР" и "BGR" , като станахме един "ОХР"
                  П.П. Дано турнирите са през деня и в почивни дни.
                  П.С. "vezira" е в Кипър, а "Макаров 9" в Гърция. Руснаците в клана няма да ги ангажираме. зада избегнем проблеми.
                  Няма значение къде са, стига да са българи. Също така може и да са чужденци, но постоянно живеещи в България.

Comment

Working...