Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Клюкини
Collapse
X
-
Vaider заедно с още един разработчик са участвали в лайв стрийм. Ето най-важното:
- новата карта, която сега се тества е спорна и ще се следи много точно за мненията на играчите
- японските тежки танкове и TD-та все още се разработват
- японците са имали еквивалент на коничното оръдие, което ще се появи на техните TD-та
- ще гледат да не пускат напълно фантастични японски танкове
- има кандидати за японски тиър 8 премиумен танк, но той да не се чака скоро
- Т-44-85 ще се завърне, но неясно кога
- скоро ще има образователно филмче за това как работи ММ-ът
- СУ-76И ще бъде подаръчен танк, или за мисии или за клановите войни
- разделянето на КВ-1С на два танка да не се чака в следващите шест месеца, това ще стане по-късно след необходимите ъпдейти около HD клиента
- работи се по историческите битки - интерфейс, сървъри и програмен код
- има далечни планове за сериозно пипане на VK 45.02 (P) Ausf. B
- скоро няма да има нови премиумни танкове
- възможността да се управляват много куполи на един танк няма да дойде скоро. Има технически проблеми, както и въпроси дали реално си струва усилията
- не се планират скорошни промени по съветското дърво
- картата Северогорск ще минава сериозна преработка
- има далечни планове за преработка на FV4202
- за пореден път се казва, че КВ-5 няма да се пипа
- Картата Пристанище ще се махне скоро от играта и няма планове да се връща обратноPeace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
1951 написа Виж мнение...
- Картата Пристанище ще се махне скоро от играта и няма планове да се връща обратно
Слава тебе, Господи!!! Най-сетне!!!! Според моето скромно мнение по-тъпа, ужасна и хаотична карта беше само "Драконовият хребет"! Аз нали наблягам на дестройърите и на това тъпо пристанище душицата ми излизаше.
Comment
-
Chieftain e участвал в лайв стрийм и е казал доста интересни неща. Единствено да се има предвид, че човекът е леко външен за руските разработчици и се ползва най-вече за консултант за западната техника.
- FV4202 мисли се сериозно за пребаланситрането му, но няма решение
- има избран американски премиумен TD, който няма да е от високо ниво и който вече е моделиран. Повече информация за сега не може да се даде
- ще се появят още леки танкове и според Chieftain те трябва да играят по-сериозна роля в битките
- WG мислят около Chieftain (танкът), но няма конкретни планове за него
- ще има още премиумни танкове за Франция и Великобритания
- М41 Walker Bulldog ще се появи
- за сега няма моделирани нови китайски танкове, но съществува информация за такива, като например ИСУ-подобни машинки
- правена е оценка за лекия танк T92. Бронята му е скапана и Chieftain не е сигурен как ще пасне на играта. Няма окончателно решение за него, може да не се появи
- шведските танкове в европейското дърво
- T95E2 няма да е следващия тиър 10
- кандидат за американски тиър 8 лек? Мисли се, най-вероятно M551, но без ракетите. Така или иначе, няма да е скоро
- имало създадени модели за още френски тежки танкове, но няма друга информация
- T88 GMC (Hellcat със 105mm гаубица) - планира се
- Char 2C ще се появи
- следващата американска средна линия ще е по-пъргава
- възможно е TD-тата да загубят прекалено големия си камуфлажен
- M60A1 няма да се появи (прекалено модерен)
- ще има ревизия на британската линия и махане на прекалено фалшивите танкове като FV215b, но още е само на фаза разсъждение
- танковете на Кристи все още са в плановете, но няма достатъчно информация за тях
- тежкият танк T58 е прекалено ОР за играта. Нещо като WT E-100, но с дебела броня. Невъзможен за балансиране
- Firefly ще бъде част от британскот ленд лийз дърво
- Chaffee ще загуби топовия си купол, когато бъде нормализиран
- въпреки слуховете Chieftain не е виждал събрана информация от WG за израелско дърво
- Churchill AVRE - не е измислено как да се балансира
- липсата на информация за моделирането на японските тежки танкове е причината за тяхното забавяне
- британските TD-та Archer и Achilles ще се появят
- минни полета - имало идеи да се сложат в клановите войни
- следваща нация след Япония? На теория може да се направи пълно италианско дърво
- без димни завеси поради големите графични изисквания
- атмосферните ефекти, като мъгла и дъжд ще имат отношения към игровия баланс, което ще създаде проблеми
- избор на карти в рандъм боевете - за сега не
- без канадско дърво. Отделни танкове може да се появят в британското или американското
- хард кор режима (уаншотване и прочие) е бил тестван, но е решено, че не е забавен за масовия играч
- Vickers MBT е в процес на изследване, но има проблем с набирането на информация
- югославският Sherman със 122-мм оръдие А-19 е известен на WG
- Т-55, като Т-55 няма да се появи
- американските T95 средни танкове ще се появят
- Sherman Firefly ще бъде среден танк, а не TD (имаше спекулации)
- Dragon Ridge няма да се връща повечеPeace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Доста странни и разнопосочни новости. Първо имаше слух, че спират новите клонки, и ще наблегнат на графиката пускайки само премиум машини, макар и рядко. Сега разбираме, че и КВ-1С няма да го пипат, а ще се занимаят с графика. Същевременно идват клюки за нови френски тежки, италианска линия, европейска, и прочее.
За Т-55 много жалко, това е танк легенда.
Comment
-
Аз пък много я харесвам точно защото ТД-тата и другите високи машини ги разцепвам със стрелба под вагоните.BacillusBulgaricus написа Виж мнениеСлава тебе, Господи!!! Най-сетне!!!! Според моето скромно мнение по-тъпа, ужасна и хаотична карта беше само "Драконовият хребет"! Аз нали наблягам на дестройърите и на това тъпо пристанище душицата ми излизаше.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Е, тъй деUltramarine написа Виж мнениеАз пък много я харесвам точно защото ТД-тата и другите високи машини ги разцепвам със стрелба под вагоните.
За мен злина, за теб благина...нормално..трябва да има равновесие на тоз свят
Ама я си представи - реална обстановка - на едно голямо, но не чак толкова пристанище, трийсет танка се дебнат между вагоните!
Цирк!
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеlink?...
Тук мисля че споменаваше за тази новинка. Ако греша - моля за извинение!
Comment
-
На този джихадист не винаги му имам доверие.Mitko написа Виж мнениеСпоред муразор почти целия екип отговарящ за картите е изгонен, и са наети нови хора от западна европа, които да се заемат с нови карти.
Тоест, разсъжденията му за играта са интересни, но не мисля, че е много вътрешен.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Същото го чух и при Jove, ако не ме лъже паметта.1951 написа Виж мнениеНа този джихадист не винаги му имам доверие.
Тоест, разсъжденията му за играта са интересни, но не мисля, че е много вътрешен.
Comment
Comment