If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
fbi_1 бирата е за него аз само го копирах . Но на мен не ми даде нищо макар че имаше сделка но злато не сигурно защото взех 200 със друг код
При мен се получи с този код, като първоначално изписа, че лимитът е достигнат. По някое време поглеждам че съм с +200 злато. Пробвах и други кодове преди това, но мина много време, а с този да е станало след около половин час или малко повече.
" Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие." Оскар Уайлд.
Колкото повече научавам, много повече откривам, че не знам.
Много лесно е да искаш, по-важно е да можеш, а най-добре е да го направиш.
При мен се получи с този код, като първоначално изписа, че лимитът е достигнат. По някое време поглеждам че съм с +200 злато. Пробвах и други кодове преди това, но мина много време, а с този да е станало след около половин час или малко повече.
Явно с тия кодове при всички ни е така.Изписа ,че времето ми е изтекло и след един два часа пусна златото.Другите кодове ми ги изписа като невалидни за моя акаунт.
Регистрирайте се бързо и грабете преди да са ги налазили сиемките!
Дават 300 злато и 1 ден премиум.
Има и друго раздаване на инвайт кодове които са по 1000 злато и 7 дена прем.
Приблизителното време за изчакване е по-малко от 60 минути. Вие ще бъдете уведомени по електронната поща, ако сте били назначен код. Ако не получите имейл в рамките на 24 часа, моля пишете подкрепа на europe@alienwarearena.com . В същото време, разгледайте нашата страница събития за да видите предстоящите онлайн и на площадката събития във вашия район.
Предупреждение: Освежаващ вашия браузър или непрекъснато натискане на F5 може да повлияе негативно на способността ви да бъде присвоен на клавиш.
Comment