Ultramarine написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бонуси, кодове, промоции, оферти и прочие
Collapse
X
-
Веднъж да не сме точно на едно мнение. И да вземем за пример средностатистическия играч с примерно 10к+ битки. Такива като мене и още доста от изявяващите се тук. Протата не ги броим, те са прота. Та този играч по дефолт има отворени или потенциал да отвори машини от ниво 1 до 10. Повечето по няколко пъти. Има любими машинки на ниските нива и врътва по някоя битка с тях за чистото удоволствие. Наясно е, че не са сериозно предизвикателство и просто разпуска с тях понякога. В основата си той гринди нещо, най-често на ниво 8+ , или играе ротни/кланови/турнирни. Последното го игнорираме и се вторачваме в рандома. На нивата в които са му преобладаващите битки, обичайно налива ок 2-4к дмж. Независимо от победа/загуба. Независимо от съотборници, идиотски ММ, късмет в конкретната битка и други независещи от него фактори. На всеки 10 битки условно слагаме 1-2 нулеви в които го е пипнала кретенията и не налива обичайното. Като компенсация допускаме и една късметлийска със наляти 7+к дмж. Та по груби сметки този играч ще си изкарва бонуса за приблизително същия брой битки, но просто в по-висок тиър.Ultramarine написа Виж мнение50к опит и печелиш 1 ден премиум в момента.
Докато от утре 50к поражение и печелиш 250к.
Мисията е по-трудна спрямо тази за Септември!
Този месец правех 250к за под 2 часа, ако това беше целта - трябваха ми около 18-20 игри в Тиър1-2.
Сега обаче ще са ми нужни доста повече игри.
Подозирам, че играч с твоите възможности ще изгриндва необходимото в рамките на 14 - 16 боя. При това с лекота и съвсем неангажиращо. При добри партньори по взод, концентрация върху задачката и с малко късмет е постижимо и ниво 12 боя с дестро или барабанлия т10.
В момента горното може да се постигне дори на ниско ниво с КВаС, примерно. Някоя вечер ще експериментирам до колко е възможно за ЩуГ.
Плз, след няколко дни пусни едно инфо да видим чии сметки са били по-близо до реалното.
Comment
-
Биг биар, какви са тия мокри фантазии? На 20 битки 1 с 7 к демидж. Аз лично, с 8-9 тиър, ако направя над 3к хвърлям шапката от кеф, а над 4 наливам на 1000 битки веднъж. Обичайния играч като мен или малко по добъър налива в битка от 1к до 3 к, и рядко 4 к и повече. Както правилно си казал, има и нулеви битки.
Колкото до 50 к експирианс, това беше възможно за изпълнение само при цял ден на компа. Днес седнах на компа в 10 сутринта и съм станал в 4 следобед. За цялото това време направих към 35 к опит. Айде аз съм с криви ръце, но това са 6 часа игра. Някой по добър от мен да направи не 35 к, а 50 к и не за 6, а за 5 часа...
Comment
-
7К щета в нива различни от 9-10 изискват много благосклонене ММ, и едновременно съотборници кретени (за да не претрепят всички врази и да има за тебе) и противници кретени (за да не рпетрепят тебе докато ти наливаш)...това говорим за середн към добър играч, виртуоз с револверна машина може и при смекчени горни услови, но пак не чак с таква регурявност.
Иначе 50 ьп се правят лесно, първо условие премиум, второ условия голям гараж, минаваме взимаме двойният на любимите машини и воала, премиум за следващият ден за изплнение на същата хватка.
Comment
-
Ако влезете в играта и поцъкате няколко игри - броячът на мисията за 250к сребро отчита натрупан опит, не демидж. Т.е. трябват 50 хиляди опит.
Поредната изцепка на WG в стил "Изгубени в превода".
едит:
Сега пък се оказва, че играта показва грешно - трупа се демидж...
Ей, пиянска работа!Last edited by feersum; 01-10-2013, 10:31."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Да, ще е доста по-изпълнимо.StrEagle написа Виж мнениеАко наистина е damage ще е много по-лесно!
Предната седмица за всеки 5000 демидж даваха по 25 хиляди кредита, ако не се лъжа?
А и наградата щеше да е несъпоставима - предната голяма мисия даваше 1 ден премиум за 50000 изкаран опит."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Споко, трябва ти още малко развитие и ще почнеш спонтанно да правиш. При танкове оборудвани с пушки 9-10 ниво пенетрацията и алфата сами правят основното. Много бих се учудил ако приличен играч с Фоч или 57-ца падне под 3-4 к за битка. Нормално с тях се работи около 5к. Ако човек си пада по медиумките то Бата и 62-ката са най-въртените там и също покриват този стандарт с лекота. Възможно е дори за британския 4202 , който в момента ми се струва най-ощетената медиумна 10-ка. Въпреки това за позиционен играч 2+ к на битка е нормално , а прави и значително повече ако го оставят да си снайпи. Въобще не ми се коментират машини от типа ИСУ-152 щото там възможностите са огромни. Някои от премиумните 8-ци леко издишат като пушки, но дори и грозния КВ-5 си налива прилично.Mitko написа Виж мнениеБиг биар, какви са тия мокри фантазии? На 20 битки 1 с 7 к демидж. Аз лично, с 8-9 тиър, ако направя над 3к хвърлям шапката от кеф, а над 4 наливам на 1000 битки веднъж. Обичайния играч като мен или малко по добъър налива в битка от 1к до 3 к, и рядко 4 к и повече. Както правилно си казал, има и нулеви битки.
Колкото до 50 к експирианс, това беше възможно за изпълнение само при цял ден на компа. Днес седнах на компа в 10 сутринта и съм станал в 4 следобед. За цялото това време направих към 35 к опит. Айде аз съм с криви ръце, но това са 6 часа игра. Някой по добър от мен да направи не 35 к, а 50 к и не за 6, а за 5 часа...
Най-важното, дали ти е активиран премиума или не, не се отразява на щетата за битка.Last edited by bigbeer; 01-10-2013, 15:55.
Comment
-
Днес ще я взема мисията и ще видим как стоят нещата.Така като ги описа действително има логика и по-бързо да стане, но ще видим.
В момента обаче съм на стара машина и максимума ми е 30фпс, което значи, че ще играя само Е-100, ГВ Е-100 и някакви малчугани не изискаващи добро ФПС.Средните, леките както и Щуга няма да ги пипам до събота. Такa че едва тогава ще имам ясна картина.
Иначе по статистика :
Батмана ми е с 2666 средно поражение на битка
Т-62А - 2525
Т110Е5 - 2780
Това са трите танка, който бих играл в момента, ако можех.
Осреднената стойност е 2657 на битка, което прави ~ 18 битки.
Това изчислено по средни стойности, вероятно ще стане малко по-бързо, тъй като с Т-62А и Е5 в последно време поражението ми е доста над средното, но пък с Батмана си стоя на това ниво от самото начало.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеДнес ще я взема мисията и ще видим как стоят нещата.Така като ги описа действително има логика и по-бързо да стане, но ще видим.
В момента обаче съм на стара машина и максимума ми е 30фпс, което значи, че ще играя само Е-100, ГВ Е-100 и някакви малчугани не изискаващи добро ФПС.Средните, леките както и Щуга няма да ги пипам до събота. Такa че едва тогава ще имам ясна картина.
Иначе по статистика :
Батмана ми е с 2666 средно поражение на битка
Т-62А - 2525
Т110Е5 - 2780
Това са трите танка, който бих играл в момента, ако можех.
Осреднената стойност е 2657 на битка, което прави ~ 18 битки.
Това изчислено по средни стойности, вероятно ще стане малко по-бързо, тъй като с Т-62А и Е5 в последно време поражението ми е доста над средното, но пък с Батмана си стоя на това ниво от самото начало.
Не е за щета а за опит пак сгафиха тия дебили...За сега казват че е грешка,но още не са решили дали да я поправят или да я оставят както е тоест 50к опит=250к сребро.
Comment
-
Жалко. Тъкмо краднах от Хардуерите озвучено на БГ клипче, добре илюстриращо предните ми постове. http://www.youtube.com/watch?v=cmXprk7pbOY
Човека http://www.noobmeter.com/player/eu/v...tov/500778471/ е ентусиазиран да направи серия такива, в помощ на начинаещите.
Comment
-
Наистина много добро видео,човека обяснява много добре дано продължава да ги прави тия клипове!bigbeer написа Виж мнениеЖалко. Тъкмо краднах от Хардуерите озвучено на БГ клипче, добре илюстриращо предните ми постове. http://www.youtube.com/watch?v=cmXprk7pbOY
Човека http://www.noobmeter.com/player/eu/v...tov/500778471/ е ентусиазиран да направи серия такива, в помощ на начинаещите.
Comment
-
17 боя с Т-54 + Т-62А ми бяха нужни за промоцията от 50к поражение.
Бих казал средно статистическа вечер без да ми върви особено.
Една игра провал с около 500 поражение и една добра игра с 7к поражение.
Средно на битка около 2.5-3к.
Което значи че bigbeer е прав - промото не е по-трудно от предишното, но за сметка на това може да се взима достатъчно бързо с доста приятни за игра машини.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
Comment