Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бонуси, кодове, промоции, оферти и прочие

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Писах и в другата тема, но потенциално дават възможност за печелене на още няколко месеца премиум от самолетите. Удължават бетата до 13-ти ноември. Не ми се смята, колко става общо, но като гледам ще го докарам към половин година някъде. Жалко че не ги дават като злато, че ми се искаше да си взема FCM 50.

Comment

feersum написа Виж мнение
      Мисиите за следващия уикенд:

Този път машините са Т-34 (СССР), T1 Heavy (US), AT2(UK).
      Аз май съм пас.
      Т-34 нямам отключен и май няма да ми се занимава да го отключвам.
      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
        Аз май съм пас.
        Т-34 нямам отключен и май няма да ми се занимава да го отключвам.
        И аз съм пас... хич не ми се занимава да гриндя британското нещо а и с това крадене на фрагове...тип 34 поне беше бърз а това е хем бавно хем с малка алфа.

Comment

Ето го целия уикенд:

Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951 написа Виж мнение
            Ето го целия уикенд:

http://worldoftanks.eu/en/news/44/made-in-germany/
            Хмм златните снаряди с 30% отстъпка,това е добре за мен тъкмо да не се мъча да трепя гадинките с фугаси докато взема 122мм оръдие за моя нов СУ-152
            Пък и кефа да набиеш на някой 750 дмг си е велико нещо.

Comment

Един съвет играй си го с гаубицата, тези 122мм са много криви, лично аз го минах със нея и изгриндих БЛ10 на ИСУто с нея. Пък и името си му е такова СУ152 не СУ122.
              Просто е безценнен момента като нашиеш някое самонадеяно т34 под купола влиза пълният демидж и си го почупил.

Comment

miaz написа Виж мнение
                Един съвет играй си го с гаубицата, тези 122мм са много криви, лично аз го минах със нея и изгриндих БЛ10 на ИСУто с нея. Пък и името си му е такова СУ152 не СУ122.
                Просто е безценнен момента като нашиеш някое самонадеяно т34 под купола влиза пълният демидж и си го почупил.
                Бе не са толкоз криви а и ако играеш със 152мм+златни и се развихриш много после сметката за снаряди е по-шокираща и от януарска сметка за ток.
                Ако не беше толкоз скъпо за игра с удоволствие щях с него да цъкам,но пък и тоя луд РоФ на втория 122мм.
                И да на Т-34ки много зле се отразява ей сега един 34-85 се мъчеше да ми влезе на скорост ама не на мене тия ПЛЯС и отиде при Свети Петър!

Comment

Колегата имаше предвид големия Т34

Иначе Т-34 и Т-34-85 са на по половин изстрел със 152мм гаубицата, просто не си струва изстрела - посочваш ти с оръдието и умират сами от страх
                  "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Мислех че мисията с АТ-2 ще е най-трудната, но като ми провървя на няколко пъти
                    Click image for larger version

Name:	shot_010.jpg
Views:	1
Size:	367.6 КБ
ID:	537365

Comment

vvasman написа Виж мнение
                      Мислех че мисията с АТ-2 ще е най-трудната, но като ми провървя на няколко пъти
                      [ATTACH=CONFIG]21043[/ATTACH]
                      И при мен се получи същото!Най лесно беше с АТ-2.Аз вече си взех наградата!

Comment

Промоцията с 250 хиляди кредита за 15 победи е чудесна. Милионите се наливат, а WG са доволни - хората играят, та се късат.
                        Още няколко дни грайнд и ще мога да си купя Леопард
                        "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Не е за танковете, но има връзка с тях:
                          Keep your engines running all throughout the week to gain a surplus of XP, credits and tokens!

От сряда до петък удвояване на дохода в токени за 1, 3 и 10 победа. Общо 70 токена бонус дневно.

Comment

Тези мисии са голяма зарибявка...Някак си се чувствам задължен да събера тези 250 к.

Comment

kamos написа Виж мнение
                              Тези мисии са голяма зарибявка...Някак си се чувствам задължен да събера тези 250 к.
                              За мен не са хубаво нещо тия мисии.Всичката сиемка изпълзя да мъчи да взима 250к и 1 ден премиум което драстично снижи качеството на рандумите(не,че преди си бяха добре де) сега или печеля с 15:2-6 или губя с толкова,докато си дотътря желязото на фронта битката вече е загубена и ми остава само да сваля възможно най-много гадове преди да ме изпратят във Валхала.

Comment

Машините за следващия уикенд:

M4 Sherman, BDR G1 B, Т49.

Comment

Working...
                                X