Току що сложих на китаеца 57мм.Първа битка -двама убити!!!!!Останаха още 8бр.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бонуси, кодове, промоции, оферти и прочие
Collapse
X
-
Тая промоция... ми взе здравето. Щуг-ът поне беше лесен със 105мм - всеки изстрел е фраг.
Ако се напъна, довечера ще направя по 20 фрага с Type T-34 и Чърчила, но не ми се ще. Всички идиоти си изпълзяха от дупките и се състезават за наградите Дарвин."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеТая промоция... ми взе здравето..
Ако трябва да ги купуваш , чистата печалба е < 500 k, толкова спокойно се вадят за вечер игра с всички активни в момента бонуси.
7-те дни премиум ...9 лева (4,50 при намалението тези дни) са някакъв мотиватор , ама чак пък толкова..
Отделно нямам място в гаража и трябва или да продам действащ танк, което изяжда чистата печалба, или да купувам слотове, което обезсмисля премиума.
П.С. Всъщност печалбата излиза с отчет на 600к от аптечки и т.н.
Comment
-
Така е, прав си.
А и установих за себе си, че купуването на срочен премиум акаунт не ми е изгодно - от последния един месец, който си платих, съм изиграл числом и словом 12 вечери, по час-два игра всяка от вечерите. Та тия седем дни ще идат зян. Предпочитам да си купя злато, и като ми се доиграе - да си купя един ден."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Хич не съм се и мъчил с тази промоция, а и бидейки немцофил имам само Щуга на склад В игрицата със самолетите съм си купил два немски тежки изтребителя бомбардировача, плюс един лек изтребител. На бърза ръка всеки ден изчуквам някой и друг токен без да се напъвам много. За два дни изчуквам премиум и остават малко токени за следващия. Отделно почти всяка вечер хващам 50К експириънс и пак вземам един премиум. С премиумния Ягдтигър 8,8 и с ИСУ 152 с топовото оръдие хич не е трудно да се натрупа експ.
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеХич не съм се и мъчил с тази промоция, а и бидейки немцофил имам само Щуга на склад В игрицата със самолетите съм си купил два немски тежки изтребителя бомбардировача, плюс един лек изтребител. На бърза ръка всеки ден изчуквам някой и друг токен без да се напъвам много. За два дни изчуквам премиум и остават малко токени за следващия. Отделно почти всяка вечер хващам 50К експириънс и пак вземам един премиум. С премиумния Ягдтигър 8,8 и с ИСУ 152 с топовото оръдие хич не е трудно да се натрупа експ.
Е сега точно сме на кяр от самолетите, но няма вечно да е така. Аз тъкмо си пуснах втори месец, а като гледам ще изкарам и за още поне една седмица след това. Принципно чак толкова не играя, но този премиум би трябвало да ми стигне да изгриндя приоритетните ми сега обект 140 и леопард прототип. Но не ми остава време да играя толкова, за да изкарвам и допълнителния един ден от мисията.
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеХич не съм се и мъчил с тази промоция, а и бидейки немцофил имам само Щуга на склад В игрицата със самолетите съм си купил два немски тежки изтребителя бомбардировача, плюс един лек изтребител. На бърза ръка всеки ден изчуквам някой и друг токен без да се напъвам много. За два дни изчуквам премиум и остават малко токени за следващия. Отделно почти всяка вечер хващам 50К експириънс и пак вземам един премиум. С премиумния Ягдтигър 8,8 и с ИСУ 152 с топовото оръдие хич не е трудно да се натрупа експ.
А мисията в танковете с много зор днес я минах тоя китаец много ме изтормози!
Comment
-
feersum написа Виж мнение
Comment
-
don4o написа Виж мнениеТова е за руския.Дали и при нас ще е същото?"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
don4o написа Виж мнениеТова е за руския.Дали и при нас ще е същото?
Comment
Comment