Приключих и с чърчила!Остана да събера още малко опит и да взема китаеца!Прочетете по внимателно на мисии-ДА ЗАСЛУЖИШ СТОМАНАТА СИ (Част1)римско 4!!!!!Като изпълниш мисиите за трите танка под тях пише-Завършете една случайна битка!!!!!Какво ли значи това?Иначе играта е някакъв АД!!!!!!!
Бонуси, кодове, промоции, оферти и прочие
Collapse
X
-
Днес имах много фрапиращ подобен случай при това в Т9-10, където гоненето на килове в момента не е свързано с мисия.
Подхванал съм една групичка 8ци с Т-62А и ги стрелям докато те безпомощно се опитват да отстъпват.Виждам до мен един ИС-8, който стои и не стреля, а те са на над 80% кpъв, разбира се веднага щом ги докарах до около 10-15% той ги отнасяше.
Наприви три такива убииства със сумарно поражение под 700 и продължи да се влачи с мен, като упражнението се повтаряше - аз си правя стабилно поражение сам, той не стреля изобщо и само довършва.От моя страна проблем никакъв, не ми краде поражението, а не мен не ми пука за киловете. Към края на битката го питам, защо го прави и му обяснявам, че е важно да налее поражение, а не да убива.Отговорът беше, че съм нууб киловете носели доходи и подобни глупости.
П.С. Вероятно след като направиш 60 кила, примерно за 70 игри като влезнеш в 71вата и я завършиш тогава ще ти даде наградата.Имаше такъв регламент преди време с друга мисия, тогава май слот даваха.
Иначе уловка няма днес по обяд хора от клана вече си получаваха наградите.Nobody has three balls but some people have two very good ones!Comment
-
Щуга най-лесно ги прави, аз с 75 за нула време, но после като почна една серия с другите, наливам, наливам, наливам, и пред мене някой ми крадва фрага.Comment
-
Танкчето е абсолютно същото като руското само дето може да сложи само 57мм.
Краденето на фрагове вече и тактика стана е вчера вечерта поиграх малко с пантерката на Енск ММ-то беше добро 2 седмици 4 шестици и другото петици в отборите,отивам аз в града с още няколко танка и почваме да помпим една приклещена между сградите на Е3 група от 3 петици малко им остава живот на бедничките и изведнъж взвод от 2 тип 34 танка идва единия се шмугва през проходчето между разрушената сграда и тази от дясно а другия застана настрани и запуши прохода през който другите стреляхме и за да не стреля някой почна да мърда напред и назад пищейки в чата "Лаг лаг" другия 34 дето се шмугна забърса и тримата врази(бяха на мизерен живот) на другия магически му се оправи "лага" и запрашиха някъде колко псувни се изляха към тях не е истина... а аз смях! Явно имаха гласова комуникация тия двамата.Comment
-
С второто е още по-трудно щото алфата му е малка под 100 вярно,скорострелно е,но това не е от полза за мисията защото със Щуг и Чърчил като падне до 100-140 гърмиш го и готово а тук помпиш помпиш и като излезе някой с по-стабилна алфа ти го взима а ти трябва да чакаш врага да е под 100 за да го убиеш. На мен ми останаха 9 фрага на Чърчил и 8 на тип.Comment
-
Китаеца с 57 е лесен...но от друга страна аз просто обичам да играя с игломети. А за да не ти крадат фрагове ходиш самичък
Иначе аз чърчила с 57 мм оръдие го играя, 75 иматтвърде малък вертикален ъгъл на насочване.
Comment
Comment