Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бонуси, кодове, промоции, оферти и прочие

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Gaden Gogi написа Виж мнение
    Лесно е ако го има наличен този противник, аз 40 тоне центуриен само веднъж съм виждал в действие.
    Пък и това че всички се опитват да те положат е добре, може да ги примамваш в засада.
    Моя центурион Mk.I го продадох, не изтърпях да изграйндя до големия центурион. Не ми пасна, ама никак. Свикнал съм с динамични машини като Т-44 и Тайп 59 или снайпери като Пантера II, а Mk.I е доста по-различен като начин на игра. Но пък е намален, ще взема да си го купя и да му дам втори шанс.
    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Че центуриона е много динамичен, аз с него надбягвам Типове по баирите а за снайпене е дори по-добър от Пантерата, оръдието е просто звероидално. На мене пък много ми пасна. Но напоследък почти не играя и не съм стигнал до вторият...но има време....но нещо съм на тема игра с ТД-та, преди няколко дни цяла вечер си редувах агодовата пантера с други подобни, 72% победи спретнах и то паднаха защото реших да си взема двойният на 1-2 неприятни танка.

Comment

Уикендът е приличен!

И обърнете внимание, че Panther/M10 и Pz.Kpfw. IV Schmalturm са с 50% (!!!) процента отстъпка. Има отстъпка и при три и седемдневните премиумни акаунти.
        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Току-що получих e-mail - на NA сървъра ще има 4th of July weekend, започващ от днес - 04:30 PDT July 4,2013 until 04:00 PDT July 8, 2013

- х5 опит за първа победа.
          - х3 опит за всички екипажи на тиър 10 машини
          - х2 опит за всички екипажи на тиър 9 машини
          - 100% увеличение на приходите на всички не-премиум тиър 5 и 6 машини
          - Medal Hunt - За медал Top Gun - 2000 опит бонус.
          - За играчът с най-много щети в битка - +20% повече опит и +30% кредити.
          - 50% намаление на оборудване (модули)
          - 50% намаление на цената в злато и кредити за преобучаване на екипаж
          - 50% намаление на цената на Т2 Light Tank, M22 Locust, Ram II, T14
          - 15% намаление на цената на Т34

Daily Mission - Potluck Picnic

Destroy at least one vehicle of each nation across any number of battles to earn a consumable package consisting of:
          Chocolate
          Strong Coffee
          Extra Combat Rations
          Case of Cola
          Pudding and Tea
          Improved Combat Rations
          Last edited by feersum; 04-07-2013, 12:21. Причина: граматика
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Много здрав спушъл!

В американския попринцип ли има такива мисии или сега за пръв път я пускат?
            Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Постен(поне за повода) спешъл по случай операция "Цитадела"

Много стиснати станаха от WG преди половин година имаше намаления на седмички с 50% а сега шестички и седмички само с 30%,голям кеф беше да си купиш Тигър и ИС за една вечер игра и от кога не е имало намаление на джаджите?!?

П.П:Има и мисиика!За всеки който се класира на първите 3 места по поразии за своя отбор в края на битката независимо с кой танк играе взима още 30% отгоре на спечеленото.

Comment

falcon_bg написа Виж мнение

П.П:Има и мисиика!За всеки който се класира на първите 3 места по поразии за своя отбор в края на битката независимо с кой танк играе взима още 30% отгоре на спечеленото.
                Мисията е много добра, и си мисля че трябва да е перманентна...сигурно защото обикновенно съм в топ 3 Иначе не е хич лош, тройно експи за екипажа+25К за топ гън..то и аз чакам намаления з аоборудване от много време, ама каквото е такова.

Comment

От утре Щуга започва да възстановява разбитата ми хазна! А и с този х3 за екипажа ще мога да му тренирам и главорезите, че иначе няма мърдане.

Comment

Ако успея да разкарам проклетата комета директно вземам пантера. Докато не са я развалили да я мина.

Comment

Mitko написа Виж мнение
                      Ако успея да разкарам проклетата комета директно вземам пантера. Докато не са я развалили да я мина.
                      Що бе? Кво мислят да правят на котарачето???

Comment

Victory!
                        Battle: Mountain Pass Saturday, July 06, 2013 11:47:10 AM
                        Vehicle: SU-152
                        Experience received: 2,452 (x2)
                        Credits received: 78,171
                        Battle Achievements: Top Gun

Ето така започва прИпоцията за мен
                        Attached Files

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
                          Victory!
                          Battle: Mountain Pass Saturday, July 06, 2013 11:47:10 AM
                          Vehicle: SU-152
                          Experience received: 2,452 (x2)
                          Credits received: 78,171
                          Battle Achievements: Top Gun

Ето така започва прИпоцията за мен
                          Браво! Първото нещо което ще направя след като си оправя компа е да вляза в играта и да се докопам възможно най-бързо до тоя звяр!

Comment

falcon_bg написа Виж мнение
                            Що бе? Кво мислят да правят на котарачето???
                            В следващия пач ще променят топ двигателите на двете пантери. Според мен е вероятно да ги направят още по-тромави.

Comment

Хубава промоция, за две битки с КВ-С 105 000 чисти, жалко че на първата нашите изпуснаха базата, а бяха 6 на 4 и бях надрусал 3,5 К щета в Т8 преди да ме думнат.

Загуба
                              Битка: Уестфилд 06 Юли 2013 г. 19:40:30
                              Танк: КВ-1С
                              Опит: 831
                              кредита: 61*035

Победа!
                              Битка: Ерленберг 06 Юли 2013 г. 19:49:02
                              Танк: КВ-1С
                              Опит: 2*278 (x2)
                              кредита: 73*667
                              Постижения в битки: Войн, Снайперист

Comment

Това с мисийката беше много хубаво. Много е приятно при загуба, при която ти и хората от взвода ти сте се старали като дяволи и сте на първите 3 места по резултат да получите малко повече пари. хубаво беше и с тиър 8 и 9 да си постоянно и стабилно на печалба по същата причина. На мен ми се иска да редуват такива мисии за щета, засвет и резултат.

Comment

Working...
                                X