Gaden Gogi написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бонуси, кодове, промоции, оферти и прочие
Collapse
X
-
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
-
Че центуриона е много динамичен, аз с него надбягвам Типове по баирите а за снайпене е дори по-добър от Пантерата, оръдието е просто звероидално. На мене пък много ми пасна. Но напоследък почти не играя и не съм стигнал до вторият...но има време....но нещо съм на тема игра с ТД-та, преди няколко дни цяла вечер си редувах агодовата пантера с други подобни, 72% победи спретнах и то паднаха защото реших да си взема двойният на 1-2 неприятни танка.
Comment
-
Току-що получих e-mail - на NA сървъра ще има 4th of July weekend, започващ от днес - 04:30 PDT July 4,2013 until 04:00 PDT July 8, 2013
- х5 опит за първа победа.
- х3 опит за всички екипажи на тиър 10 машини
- х2 опит за всички екипажи на тиър 9 машини
- 100% увеличение на приходите на всички не-премиум тиър 5 и 6 машини
- Medal Hunt - За медал Top Gun - 2000 опит бонус.
- За играчът с най-много щети в битка - +20% повече опит и +30% кредити.
- 50% намаление на оборудване (модули)
- 50% намаление на цената в злато и кредити за преобучаване на екипаж
- 50% намаление на цената на Т2 Light Tank, M22 Locust, Ram II, T14
- 15% намаление на цената на Т34
Daily Mission - Potluck Picnic
Destroy at least one vehicle of each nation across any number of battles to earn a consumable package consisting of:
Chocolate
Strong Coffee
Extra Combat Rations
Case of Cola
Pudding and Tea
Improved Combat Rations"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Постен(поне за повода) спешъл по случай операция "Цитадела"
Много стиснати станаха от WG преди половин година имаше намаления на седмички с 50% а сега шестички и седмички само с 30%,голям кеф беше да си купиш Тигър и ИС за една вечер игра и от кога не е имало намаление на джаджите?!?
П.П:Има и мисиика!За всеки който се класира на първите 3 места по поразии за своя отбор в края на битката независимо с кой танк играе взима още 30% отгоре на спечеленото.
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнение
П.П:Има и мисиика!За всеки който се класира на първите 3 места по поразии за своя отбор в края на битката независимо с кой танк играе взима още 30% отгоре на спечеленото.
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеАко успея да разкарам проклетата комета директно вземам пантера. Докато не са я развалили да я мина.
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеVictory!
Battle: Mountain Pass Saturday, July 06, 2013 11:47:10 AM
Vehicle: SU-152
Experience received: 2,452 (x2)
Credits received: 78,171
Battle Achievements: Top Gun
Ето така започва прИпоцията за мен
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеЩо бе? Кво мислят да правят на котарачето???"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Хубава промоция, за две битки с КВ-С 105 000 чисти, жалко че на първата нашите изпуснаха базата, а бяха 6 на 4 и бях надрусал 3,5 К щета в Т8 преди да ме думнат.
Загуба
Битка: Уестфилд 06 Юли 2013 г. 19:40:30
Танк: КВ-1С
Опит: 831
кредита: 61*035
Победа!
Битка: Ерленберг 06 Юли 2013 г. 19:49:02
Танк: КВ-1С
Опит: 2*278 (x2)
кредита: 73*667
Постижения в битки: Войн, Снайперист
Comment
-
Това с мисийката беше много хубаво. Много е приятно при загуба, при която ти и хората от взвода ти сте се старали като дяволи и сте на първите 3 места по резултат да получите малко повече пари. хубаво беше и с тиър 8 и 9 да си постоянно и стабилно на печалба по същата причина. На мен ми се иска да редуват такива мисии за щета, засвет и резултат.
Comment
Comment