Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Френски танкове

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Mи погледни някое и друго клипче от водещи играчи. Плюй през рамо и дерзай

Comment

bigbeer написа Виж мнение
      Mи погледни някое и друго клипче от водещи играчи. Плюй през рамо и дерзай
      В момента ще купувам Т-62А!!!Разучавам и Об.140-мисля и него да купя за да мога да ги сравня!Чак след това ще се заема с тези жабари по сериозно!

Comment

Барабаните са специфични машини!
        12т и 13 75 бяха мъка и за мен, просто си трябва свикване.
        За 13 90 обаче вече имах опит и много ми допадаше, играех го и по ротни и кланови.
        40т e масово нехаресван, за мен беше прекрасен !
        Батмана няма какво да го коментирам, първите 100-200 битки докато го играех средоточено държах рейтинг над 2к с него - много много добра машина.След което почнах да го играя за фън и ....

За 12т не знам какво да ти кажа, по простата причина, че когато го играех беше Т5 и нямаше еквивалент.
        Аз пасивен скаут не играя - не го мога, а и нямам нерви.
        Това което правех с 59-16, който е сходен, а и изобщо с леките танкове е или да взема някаква предна добра позиция много бързо, като хълм например или да се въртя някъде да спотвам активно и като видя пролука да пробия я за артилерии, я за самотни ТД-та.

Примерно на Ел Халиф или във водата или под техния хълм в центъра.Хълма на Мините с опция за слизане от приятелската страна, ако стане напечено.

Другото което правя, ако има много бързи танкове в играта е да го играя ловец на скаути в първите минути и след като изчистя гадините отивам за артилерията.

Това е с ВЗ-132 имам и други в профила, ако можеш да ги свалиш погледни ги
        Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

don4o написа Виж мнение
          В момента ще купувам Т-62А!!!Разучавам и Об.140-мисля и него да купя за да мога да ги сравня!Чак след това ще се заема с тези жабари по сериозно!
          Това съм написал преди два месеца!Сега чак реших да почна жабарите но не АМХ13-90 а почнах SAu 40!!!Струва ми се че направих грешка!Много е бавен!кажете с кое оръдие е най ефективен?Жалко че нямам опит да го прескоча!Помогнете със съвети поне по малко да се мъча!

Comment

don4o написа Виж мнение
            Това съм написал преди два месеца!Сега чак реших да почна жабарите но не АМХ13-90 а почнах SAu 40!!!Струва ми се че направих грешка!Много е бавен!кажете с кое оръдие е най ефективен?Жалко че нямам опит да го прескоча!Помогнете със съвети поне по малко да се мъча!
            Eдин от добрите ми приятели в играта започна като теб, навремето. Извади си Т-62А, после и другите 2 руски медиума. Навъртя им по илядо и нещо битки на машинка. Наскоро извади Батчата и сега не ги поглежда. Като го бъзикна по темата вика: абе ти ми разправяше, ама само да знаех , какво е усещането.....

Comment

Eдин от добрите ми приятели в играта започна като теб, навремето. Извади си Т-62А, после и другите 2 руски медиума. Навъртя им по илядо и нещо битки на машинка. Наскоро извади Батчата и сега не ги поглежда. Като го бъзикна по темата вика: абе ти ми разправяше, ама само да знаех , какво е усещането.....
              Имах към 500 битки на Т-62А, като изкарах Батмана и в началото тръпката беше голяма, играех го сериозно и държах към 2000 ефективност.След това обаче започна да ми омръзва и да губя търпение, в резултат на което спрях да се пазя и да го играя както трябва.... загубих интерес накрая и сега не го играя изобщо.

За сметка на това Т-62А, ОБект 140, Т-54, ВЗ-120 и ВЗ-132 не ги спирам. Допадат ми много повече!

Та си е до човек и усещане....

Comment

don4o написа Виж мнение
                За това нещо най-добро оръдие няма единственото хубаво нещо в него е,че след него идва С 35КА едно превъсходно ТД.
                А със САу-то ще се помъчиш доста това е най-отвратителният танк в играта...сложи му 105мм фугасницата с него е малко по-леко.

Comment

BatChat-a е готин, ама да си начешеш крастата. След това бързо започва да ти липсва бронята и бързото прицелване на другите средни. На отворени карти и с много артилерия няма равен, но като цяло трябва концентрирана игра за да го използваш оптимално.

Comment

Взех си това нещо и май леко се прецаках

'FCM 36 Pak 40' sucessfully purchased. Spent gold: 425.

Comment

Като му свикнеш е много релаксиращо за игра, особено след като понаправи екипаж

Comment

ФЦМ 36+фугаси+тиър 3 битка=КАСАПНИЦАААА!!!
                        Да бавен е,но дотътри ли се до позиция с тоя обзор и това оръдие може да реши тиър 3 или 4 битка а и в тиър 5 е полезен.
                        Но наистина трябва да го пробваш с фугаси(дупчат 38мм и правят 175дмг) в тиър 3 добре прицелен фугас значи директна екзекуция(в някои случаи оцеляват на мизерен живот) за това аз си нося винаги по 10 фугаса на моя(мардерите и су-76 стават на леш) а за по-здрави цели като някое грозно тиър 3 франсе бронебойният прави 110 а и зарежда бързо.

Comment

Днес най-накрая се реших да си купя "патето" АМХ 40...първа битка тиър 4 пак добре претрепах един тиър 3 Пц 4,но загубихме.
                          Втора битка...тиър 6...за първи път в 2 годишната си WoT кариера почувствах какво е да си АБСОЛЮТНО БЕЗПОЛЕЗЕН за отбора...оръдие-йок,броня-йок(в тиър 6 бой е нищо),скорост-NO COMMENT,живОТ-на уанШОТ просто не знам как ще го изтърпя тоя боклук до ЕЛК надявам се поне да дадат нещо х3,х5 опит,че да избутам тоя ужас.

Comment

Working...
                          X