Хвалби
Collapse
X
-
4 тия ми ейс за днеска още 8 останаха. И пак ми взеха пул-а .....
Victory!
Battle: Erlenberg 15.10.2013 г. 22:28:02 ч.
Vehicle: M4 Sherman
Experience received: 2*403 <--- това не е дабъл
Credits received: 297*143
Battle Achievements: Top Gun, Sharpshooter, Radley-Walters's Medal, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Comment
-
След нърфа на немските двигатели Пантера 2 вече не е особено приятна за игра. Тромава си е и трудно се придвижва из картата, но много ми се ще да си взема Е 50, не че ще се справя с него де, но меракът си е мерак та се налага бавно и славно да пълзя към заветните 160 000 опит. Когато картата е подходяща за Пантерата обаче се получават и такива неща:
Това, че останалите те подценяват също помага. Още един фраг и щях да взема Билот медал предполагам защото в началото на битката Т 28 прототип ми отнесе двигателя, амо сториджа и ми утрепа пълнача, но ИСУ то ми направи рикушет, а неговия снаряд ме довърши
Comment
-
Поредния ейс:
Victory!
Battle: Fisherman's Bay 18.10.2013 г. 11:22:09 ч.
Vehicle: 113
Experience received: 3*828 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 96*045
Battle Achievements: Steel Wall, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Чудя се дали да не го играя повече тва нещо, или направо да го продам.
Comment
-
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
След само около 500 игри успях да постигна така желания и дългоочакван ас с Т-54. Карта Мурованка, насрещна битка, в топа с още 2 девятки. Заех позиция на десния хълм зад пред капа, тоя с малкото хълмче, сигурен съм че се сещате.. Играта започна с 3 поредни рикошета от Тигър... След това влязох м/у двата хълма срещу 3ма в селцето, после назад към капа срещу още 2ма, после обиколка на техния хълм за доубиване на оцелелите. Играта завърши с щастлив изстрел от движение по тяхното арти от около 200 м. Трябва да отбележа че съотборниците ми бяха доста полезни и избиваха тия с които се биех отблизо. Резултат: 5 фрага , стрелба 20 от 20, 17 пробивания(без злато), демидж малко над 4000, засвет малко над 3000.
Втора хвалба: Спечелих и първия си медал Колобанов с Алекто. Карта Северогорск, 4 тиър игра. Играя го с голямото оръдие само с фугаси. Почти цялата игра висях(кампех) безуспешно на едно хълмче зад нашата база и наблюдавах как отбора ми се топи. След като останах сам срещу 6ма се усетих, че няма смисъл да ги чакам и ги подкарах(2 златни). Хубавото на Алекто е огромния за тиъра обзор - много трудно танкове от моя тиър ме спотват първи.
Взех Ас и на Т69 - един от най-тегавите ми танкове. Получи се без да правя чудеса - Малиновка насрещна битка - цялата игра висях в храстите между хълма и езерото и пуцах на воля. Играя го с 2 барабана златни, които изстрелвам първи и после каквото стане. Проблемът сега е, че до Т54Е1 ми остават още около 100 хил. опит, а ми се иска да го продам...
Comment
-
Тези модове съм ги спрял откакто може, точно заради такива ситуации.Comment
-
Поздравления!Дано получиш още много такива!Аз играя от две седмици и не мога да се похваля с добра игра все още. Най-силния ми танк е Т-34-85. Днес си взех един американски танк от първо ниво и спечелих едни награди с него, които до сега не съм ги получавал:
[ATTACH=CONFIG]21346[/ATTACH]Comment
-
Най-сетне на 489-тата битка Асе за Т29
http://prikachi.com/images.php?images/400/6675400h.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/402/6675402D.jpgComment
-
Пълен майтап ейс на 62 ка-та без дмг. Начи смятайте колко е прее*** и неигран тоя танк.
Victory!
Battle: Serene Coast 21.10.2013 г. 13:55:51 ч.
Vehicle: T-62A
Experience received: 5*484 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 59*335
Battle Achievements: Confederate, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Comment
-
Сравнително рядко се случва да се взземе "Ас" при загуба или равен. Яд ме е за резултата от гледна точка, че идиота с е25(400ХП) рамна накрая т29(108) което беше със свалени вериги от мен. Отделно в края 13-75 изплака че няма снаряди и вместо да засветва се въртеше около мен, а бяхме 3 на 3 и сам опуках прототипа след това ............общо взето хубава игра с не добър край за мен.
Comment
-
Comment

Comment